10 idei de cadouri pentru Secret Santa la birou

Stim cum totii cum este perioada de dinainte de sarbatori…agitatie multa, trafic infernal, o lista lunga de cadouri, rapoarte de sfarsit de an si din ce in ce mai putin timp la dispozitie.

Ai lasat pe ultima suta de metri alegerea cadoului de Secret Santa la birou? Nu te panica. Been there, done that! Tocmai de aceea vrem sa-ti sarim in ajutor cu cateva idei de cadouri inedite sub 30 ron care te vor salva:

1. Tricou imprimeu de sarbatori 

Cu totii avem acel coleg care se pregateste de sarbatori inca din luna noiembrie…numara zilele pana la Craciun, are deja cadourile cumparate si impachetate, bradul e decorat inca de la 1 Decembrie, radioul lui Mos Craciun rasuna in birou. De ce sa nu ii faci cadou un tricou prin care sa-l pregatesti si tu de Craciun? 😊

Pret: 19, 90 ron | Cumpara de aici

2. Plita calda USB

Pentru colegul care se plange mereu ca i se raceste cafeaua si face din asta un motiv pentru a fi mai putin productiv, aceasta plita va mentine calda licoarea magica. Unde mai pui ca se foloseste si extrem de simplu…nu ai nevoie decat de laptop si o cana mare de ceai sau cafea.

Pret: 18,76 ron | Cumpara de aici.

3. Medalion Game of Thrones

Mai are cineva vreun coleg care sa nu fie fan Game of Thrones? Cum aparitia noului sezon pare sa fie mai asteptata ca prima de Craciun, un cadou care sa-i reaminteasca de una dintre cele mai faimoase replici poate fi alegerea perfecta.

Pret: 24,80 ron | Cumpara de aici.

4. Film de colectie

Iubitorii de filme (in special, cele vechi) se vor bucura oricand de un cadou tematic si vor aprecia si mai mult faptul ca te-ai gandit sa faci tu selectia de filme. Un DVD cu unul dintre filmele regizate de Sergiu Nicolaescu nu va da gres niciodata si va ajunge la loc de cinste in colectia personala.

Pret: 12,90 ron | Cumpara de aici.

5. Carte Fluturi

Un iubitor de carti va aprecia intotdeauna alte carti, chiar daca nu sunt fix din zona lui de interes. Daca nu reusesti sa faci un mic research pentru a afla ce-l pasioneaza, mergi pe recomandarile oferite de librarii din sectiunea de bestsellers.

Pret: 19,80 ron | Cumpara de aici.

 

6. Boxa portabila

Pentru colegul care are cel mai bun playlist si ai vrea sa-l impartaseasca cu cei din birou, alege o boxa portabila. Nu ramane decat sa te asiguri ca nu-si schimba gusturile muzicale intre timp 😊.

Pret: 29 ron | Cumpara de aici.

7. Magneti foto personalizati

Pastreaza amintirile cu acel coleg de la birou care ti-a devenit intre timp si prieten bun si printeaza cele mai funny poze cu voi.

Pret: 29 ron | Cumpara de aici.

8. Colier handmade

Cu un accesoriu care sa dea culoare tinutelor colegelor tale nu vei da gres niciodata. A girl can’t have enough necklaces 😊. Un colier handmade, unicat, poate transmite mult mai multe si suntem siguri ca va fi apreciat.

Pret: 15 ron | Cumpara de aici.

 9. Mandale – carte de colorat pentru adulti

Aminteste-i colegului tau de bucuriile din copilarie si ofera-i in dar o carte de colorat. Cine nu are nevoie la birou de cateva minute de relaxare intre doua task-uri?

Pret: 27,44 ron | Cumpara de aici.

 

10. Cana cu creta

Vrei sa-ti surprinzi colegul in fiecare dimineata? Fa-i cadou o cana pe care ii poti lasa zilnic un mesaj care sa-i insenineze ziua.  

Pret: 22 ron | Cumpara de aici.

WhatsApp Logo