Arbanassi Palace Hotel sau unde fugim de acasa in weekend?

mm

 

Si daca, totusi, weekendul nu este prea scurt pentru o vacanta de zen intensiv?!  Aproape ca pot sa pun pariu ca asa e! De curand am descoperit un loc absolut fascinant la fratii nostri de peste Dunare care pare sa aiba toate ingredientele necesare pentru relaxare!

Arbanassi Palace Hotel a fost resedinta de lux a lui Todor Jivkov, din 1975 pana in 1991, cladirea fiind    transformata acum intr-un minunat hotel de 5 stele. Luxul din interior este completat perfect de facilitatile de care beneficiezi in acest loc, iar privelistea asupra centrului istoric al orasului Veliko Tarnovo este fascinanta in orice anotimp. Un selfie la cafea cu panorama asupra acestui loc minunat a devenit deja un obicei al localnicilor… si cu siguranta ca ar putea deveni un bun obicei si pentru noi.

 

arbanassi palace hotel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu as insista, insa daca te gandesti si cat de aproape este…  – De la Bucuresti sunt doar 185 de kilometri, mai aproape chiar decat Poiana Brasov –  si mai iei si in considerare preturile de aproape trei ori mai mici decat un hotel de acelasi nivel din Poiana, cred ca Arbanassi e o optiune mai mult decat rezonabila.

Tine minte doar atat: de la Bucuresti o iei pe drumul catre Sofia, iar la un moment dat, in loc sa te indrepti catre capitala, urmezi calea pe serpentine catre Veliko Tarnovo. La 4 km distanta de acesta este Arbanassi Palace Hotel. Localitatea este foarte mica, nu ai cum sa il ratezi!

Fii generos si impartaseste-ne din experientele tale! Spune-ne unde fugi de acasa in weekend!

 

Monica Dona

PR Manager

 

cafea turceasca
WhatsApp Logo