#AskanOnlineWizard | Stefan Marin

In fiecare luna, te invitam sa-i cunosti pe oamenii din Lugera – The People Republic, sa descoperi povestile lor si sa inveti din experientele lor. Ai o intrebare sau o curiozitate? Lasa-ne un comentariu si colegii nostri iti vor raspunde! In „episodul” de astazi il cunoastem pe Stefan Marin, aka Mr. Social Media, aka Fane Socialu’.

1/ De cat timp esti in echipa Lugera – The People Republic?  

De sapte luni, mai precis de pe 27 martie… aceea a fost prima mea zi in calitate de cetatean Lugera. Inca nu am uitat ce emotii am avut si cat de entuziasmat eram ca eu chiar o sa ma ocup de conturile Social Media ale unui colos din lumea HR-ului. Insa chiar daca am avut foarte mari emotii la inceput, oamenii calzi, deschisi si foarte prietenosi m-au facut sa trec peste si sa ma integrez foarte repede.

2/ Care este cel mai interesant lucru despre tine pe care nu l-am putea afla din CV-ul tau?

Nu mai este niciun secret faptul ca sunt pasionat de pescuit si ca practic acest sport deja la un alt nivel, participand cu fiecare ocazie la concursuri si la diverse evenimente. Insa, intr-o oarecare masura, puteti ghici si din CV de acest hobby.

Ce nu puteti afla insa din CV-ul meu este insa o alta pasiune in care am inceput sa investesc din ce in ce mai mult timp si resurse: fotografia. Da, la inceput a fost mai mult o joaca, dar in timp am observat ca cei carora le aratam cadrele surprise de mine erau chiar foarte placut impresionati. De aici si pana la a lua decizia ca vreau sa investesc mai multe resurse in aceasta noua pasiune au mai fost doar cateva click-uri si… un salariu.😊

Daca sunteti curiosi, iata locul unde puteti vedea cateva cadre pe care le-am surprins. Enjoy!

Iar ultimul subiect HOT! HOT! HOT! Curand o sa imi lansez si propriul blog. Nu va spun mai multe, urmariti-mi profilul de Facebook si o sa aflati ce urmeaza.

3/ Cum reusesti sa te relaxezi la sfarsitul unei zile?

In general, gasesc metode cat mai spontane si creative de a ma relaxa. De cele mai multe ori, pentru ca timpul e destul de limitat, aleg sa citesc, sa ma uit la un serial, sa ies la „vanatoare” de cadre prin Bucuresti sau chiar sa imi iau lanseta si sa fac o scurta partida de pescuit. Insa cele mai frumoase momente sunt cand reusesc sa combin aceste activitati.

4/ Care a fost cel mai amuzant lucru care ti s-a intamplat in ultimul timp? 

Cel mai amuzant lucru din ultimul timp, petrecut chiar de curand a fost chiar acum cateva zile cand, impreuna cu prietena mea, ma plimbam pe stradutele de la periferia orasului, iar pe langa noi au trecut doi tipi intr-o decapotabila din care rasuna hit-ul verii… Despacito. La un moment dat acestia se aproprie de spatiul verde pentru a face loc altei masini sa treaca, moment in care sistemul de irigatie s-a declansat. Ce a urmat este demn de un episod Mr. Bean. 😊

5/ Care este ultima ta poza publicata pe Facebook sau ultimul post?

Sunt destul de activ pe Facebook, in general postez lucruri ce tin de pasiunile mele, insa si viata profesionala. Social media este un mediu foarte dinamic asa ca trebuie sa fii mereu la curent cu noutatile ce apar si le share-uiesc cu prietenii din online.

Ultimul meu post este de la Webstock, cea mai mare conferinta despre Social Media din Romania, eveniment la care ma bucur ca am putut participa; toata aceasta experienta a fost absolut geniala! Am intalnit adevarati pasionati de online de la care am invatat noi tips&tricks, am facut schimb de know-how si am avut ocazia sa fac networking cu mai marii industriei. Pe scurt, big like #webstock!

6/ Ce-ti place cel mai mult la job-ul tau?

Cel mai mult imi plac oamenii cu care colaborez si colegii cu care impart o buna parte din timp. In Lugera exista o energie aparte, o caldura sufleteasca ce te face sa te simti ca acasa. Este acel loc unde timpul trece fara sa iti dai seama si unde ti-ai dori ca ziua sa aibe mai multe ore. Job-ul meu presupune multa creativitate si gandire out of the box, asa ca pot sa imi las amprenta asupra multor lucruri ce le desfasor.

7/ Cine si ce te inspira?

Pot sa spun ca sunt foarte multe persoane care ma inspira, incepand de la familie, prieteni, amici, colegi, pana la personalitati din diferite domenii si persoane publice. Incerc sa iau ce e mai bun de la fiecare, apoi sa imi construiesc propria cale.

8/ Cat de norocos/norocoasa esti si de ce?  

Norocul nu imi este prieten… sunt destul de rare situatile cand pot sa spun ca am avut noroc.  Sunt de parere ca toate lucrurile se intampla cu un scop, iar daca iti doresti cu adevarat un lucru, il poti obtine persevarand si muncind, nu neaparat numai prin noroc.

9/ Descrie-ti ziua de astazi folosindu-te de un nume de film.

Sherlock Holmes

10/ Daca ai putea alege o melodie care sa se auda de fiecare data in birou, care ar fi aceea?

Avicii – Wake Me Up

WhatsApp Logo