#AskaRecruiter | Andreea Dobre

In fiecare luna, te invitam sa-i cunosti pe oamenii din Lugera – The People Republic, sa descoperi povestile lor si sa inveti din experientele lor. Ai o intrebare sau o curiozitate? Lasa-ne un comentariu si colegii nostri iti vor raspunde! Predam acum microfonul catre Andreea Dobre, recruiter-ul nostru cu talent cat cuprinde si atitudine de Broadway. De ce spunem asta… aflati din randurile urmatoare. 

1/ De cat timp esti in echipa Lugera  – The People Republic?  

Din iunie, anul trecut. A fost un moment de cotitura pentru mine. Am lucrat 5 ani in cercetare si imi era foarte teama ca nu pot identifica niciun alt job in alt domeniu, cu pregatirea si experienta mea. Insa Lugera mi-a dat o sansa si m-am straduit sa nu dezamagesc. Am avut nevoie de o perioada de acomodare de vreo sase luni, in care am fost cu mare grija si atentie train-uita de Corina, Recruitment Team Leader. Ulterior, eforturile noastre au inceput sa dea rezultate. Inca ma bucur de ajutorul ei si al intregii echipe si ma bucur mult ca am facut aceasta schimbare. Am primit intotdeauna incurajari si indrumare si ma simt foarte bine atunci cand am, la randul meu, ocazia sa imi ajut colegii.

A fost o mare schimbare de mediu pentru mine, am gasit aici oameni bine pregatiti si deschisi sa imi impartaseasca din experienta lor.

2/ Care este cel mai interesant lucru despre tine pe care nu l-am putea afla din CV-ul tau?

Pai, imi place foarte mult actoria. Fac cursuri de vreo trei ani si deja am avut reprezentatii in trei teatre din Bucuresti, avand norocul sa joc chiar in preferatul meu, Unteatru. Mai pictez, insa nu ma pricep foarte bine. Am pictat haine, cufere, scaune, invitatii de nunta etc., etc., dar am facut-o doar pentru prieteni, nimic profesionist. Inainte, mai faceam cursuri de dans contemporan, dar acum am imbatranit. 😊) Imi place sa citesc si… am incercat la un moment dat sa scriu un scenariu, insa am conceput doar cateva scene. Cred ca nu mai are rost sa spun ca, atunci cand am timp, incerc sa vad filme bune, sa merg la festivaluri de teatru, film, dans contemporan, targuri de haine, produse handmade, etc.

3/ Cum reusesti sa te relaxezi la sfarsitul unei zile?

Daca prin „timp liber” se intelege „in afara orelor de program”, invat roluri. Acum sunt in repetitii pentru un rol de mama in cadrul unei piese de teatru conceputa de autorii din cadrul scolii de actorie InLight, care va avea reprezentatia pe 9 octombrie, si pentru Bobby – Niste fete – Neil LaBute, care va avea reprezentatia in cadrul festivalului InLight din noiembrie. In rest, mai am cateva pagini din Cartea de la Vama Veche – Cristian Pepino. Imi place sa ma plimb pe ici, pe colo si sa dorm… daca am un weekend in care pot dormi 3 ore in plus, sunt fericita.

4/ Care a fost cel mai amuzant lucru care ti s-a intamplat in ultimul timp?

Viata in Lugera este dinamica si mizam mult pe energia pozitiva de care avem nevoie pentru a face fata proiectelor, drept pentru care mereu suntem pregatiti sa ne amuzam de situatiile mai putin placate. Tin minte ca, la un moment dat, am facut o gafa si mi-am intrebat un candidat care aplicase din greseala pentru o pozitie din Bucuresti, desi acesta locuia in Constanta, daca nu doreste totusi sa se relocheze si sa inceapa activitatea pe o pozitie in tara. Mi-am cerut ulterior scuze, spunandu-i ca am vrut sa spun „capitala” si am spus din greseala „tara”. In fine, am mai facut gafe, dar prefer sa nu le spun pe post. 😊)

5/ Care este ultima ta poza publicata pe Facebook sau ultimul post?

Stati sa vedem… da, am distribuit o petitie online pentru respingerea Planului National de Dezvoltare Profesionala Continua a Arhitectilor.

6/ Ce-ti place cel mai mult la job-ul tau?

Diversitatea, dinamismul, echipa, oportunitatea de a ma dezvolta continuu si de a cunoaste foarte multi oameni interesanti.

7/ Cine si ce te inspira?

Absolut tot! Am invatat sa imi iau lectiile din jur cu foarte mare atentie.

8/ Cat de norocoasa esti si de ce?  

Foarte norocoasa. Am o viata frumoasa, cu oameni care ma iubesc si fac ceea ce imi place.

9/ Descrie-ti ziua de astazi folosindu-te de un nume de film.

La nivel macro, toate zilele sunt asemanatoare si sunt un mic intre Any given Sunday si Alice in Wonderland.

10/ Daca ai putea alege o melodie care sa se auda de fiecare data in birou, care ar fi aceea?

Pentru ca ascult muzica aproape non-stop si pentru ca am momente in care ma obsedeaza o anumita melodie si sfarsesc prin a o asculta o saptamana intreaga, pe repeat, nu stiu daca as putea alege o singura bucata. As propune saptamana aceasta Alfa mist – Keep on.

Insa, pentru ca de cativa ani incoace m-am educat sa aflu cat mai multa informatie despre muzica romaneasca si sa am supriza descoperirii unor artisti magici, as propune oricand Alex Simu – Echoes of Bucharest.

WhatsApp Logo