#AskaRecruiter | Diana Luca

Te invitam sa-i cunosti pe oamenii din Lugera – The People Republic, sa descoperi povestile lor si sa inveti din experientele lor. Ai o întrebare sau o curiozitate? Lasa-ne un comentariu si colegii nostri iti vor raspunde! Astazi facem cunostinta cu Diana Luca, Recruitment Consultant in echipa Lugera Sibiu, care a reusit  in doi ani sa realizeze lucruri fantastice.

1/ De cat timp esti in echipa Lugera – The People Republic? 

Drumul meu in Lugera a inceput acum 2 ani, timp care a trecut prea repede. Uneori am impresia ca parca ieri a fost prima mea zi si abia incepeam sa ma familiarizez cu TalentBase-ul. 🙂 Sunt in echipa de recrutare din Sibiu, dar ma ocup si de administrarea agentiei, iar zilele mele la birou sunt mereu diferite… and I love it! 😊

2/ Care este cel mai interesant lucru despre tine pe care nu l-am putea afla din CV-ul tau?

De curand, m-am alaturat ca voluntar asociatiei Totul pentru Comunitate din Sibiu. De atunci, am ocazia sa vad o speranta in oameni, am vazut multe daruri si maini de ajutor intinse spre cei care au nevoie.

Apoi… calatoriile sunt pasiunea mea si incerc sa descopar cat mai mult din cultura altor tari. Sunt o turista doar cu rucsacul in spate, o adepta biletelor last minute si consider ca ultimul ban pe care il strang merita sa-l investesc in frumusetea si bogatia spirituala a unei vacante!

De asemenea, iubesc cainii si ador pisicile. Am acasa un bullmastiff care imi lasa impresia ca ma intelege cu adevarat. Fiecare animal iti umple sufletul de liniste si fericire, chiar si atunci cand doar se bucura ca esti langa el.

3/ Cum reusesti sa te relaxezi la sfarsitul unei zile?

La sfarsit de zi, sigur ma gasiti cu o carte sau un film bun si in compania unui pahar de vin alb. 🙂 

4/ Care a fost cel mai amuzant lucru care ti s-a intamplat in ultimul timp?

Nu cred in superstitii, acum cand imi aduc aminte rad de situatie dar la momentul respectiv nu-mi ardea de ras. Am spart o oglinda in dimineata plecarii in concediu, avionul a avut intarziere, am pierdut transferul de la aeroport la hotel si multe altele. Intr-un final ca sa fac haz de necaz le spuneam oamenilor care erau in aceeasi situatie cu mine ca eu aduceam ghinionul din cauza oglinzii sparte.

5/ Care este ultima ta poza publicata pe Facebook sau ultimul post?

Postarile mele sunt in general despre locurile pe care le vizitez, iar ultima poza este din vacanta de 1 decembrie din Italia. Iesirile cu prietenii, locurile de munca din Lugera, dar si diverse citate motivationale isi fac si ele loc pe „peretele” meu. 🙂

     

6/ Ce-ti place cel mai mult la job-ul tau?

Esti ingropat intre CV-uri, suna telefonul, ai mereu mailuri la care inca nu ai raspuns, candidatii te asteapta in sala de interviuri, iar seful vrea A.S.A.P. un raport! Cum ar putea sa nu-ti placa dinamismul din acest domeniu? Eu una pentru asta m-am „inscris” in Lugera. Uneori, simt un gol chiar si atunci cand sunt in concediu cateva zile… parca ceva important lipseste.

Imi place sa lucrez cu oamenii, imi place sa-i ajut sa se descopere si sa le dau sfaturi. Imi plac cifrele, tot ce tine de business si strategie. Ma regasesc in tot ceea ce fac! Chiar cred ca daca iti alegi un job pe care il iubesti cu adevarat, nu va trebui sa lucrezi nici macar o zi in viata ta. Daca nu-ti iubesti jobul pentru ceea ce reprezinta, invata sa o faci… te determina sa dai tot ce ai mai bun din tine. Stabileste-ti obiective de performanta, de scurta sau de lunga durata si incearca sa le atingi!

7/ Cine si ce te inspira?

Ma simt inspirata de momente si oameni. Ma inspira oamenii puternici, momentele de cumpana si situatiile limita. Ma inspira mama, care este o fiinta sensibila, trecuta prin multe greutati de-a lungul vietii. Mi-a placut mult Printesa Diana pentru ca a ajuns usor la inimile oamenilor, imi place Barack Obama pentru popularitate si ma regasesc in situatii descrise de candidatii pe care ii primesc la interviuri.

     

8/ Cat de norocoasa esti si de ce? 

Ma consider o persoana extrem de norocoasa. Ii am alaturi pe cei, iubesc ceea ce fac si am avut sansa sa intalnesc de-a lungul vietii oameni extraordinari, de la care am avut multe de invatat. De multe ori, cand reusesc sa inchid cate un proiect dificil, pun reusita si pe seama norocului.

9/ Descrie-ti ziua de astazi folosindu-te de un nume de film!

Transformers!

10/ Daca ai putea alege o melodie care sa se auda de fiecare data in birou, care ar fi aceea? 

Survivor – Eye of The Tiger. O ascult in casti dimineata in drum spre birou, imi aduce energie pentru intreaga zi.

WhatsApp Logo