Aventura Talentship – The Best HR Internship

//Aventura Talentship – The Best HR Internship

Aventura Talentship – The Best HR Internship

 

Mai este putin si se încheie aventura Talentship – The Best HR Internship (hmm… când a trecut timpul?). Asa cum îi spune si numele, chiar este un program de internship foarte bun si util deoarece faci ceva. Esti implicat în proiectele pe care le au consultantii Lugera si prin urmare înveti să lucrezi cu un program IT de specialitate, să faci search în baza de date a firmei sau pe diversele site-uri de recrutare, să contactezi candidatii în vederea stabilirii interviurilor si multe altele. Este o satisfactie incredibilă atunci când cauti candidati pentru un proiect si îl găsesti pe cel care se potriveste profilului, îi introduci CV-ul în baza de date, îl contactezi si acesta vine la interviu, iar consultantul spune că este un candidat potrivit si îl recomandă mai departe la client.

Mi-a plăcut mult atmosfera de la birou pentru că am avut ocazia să cunosc oameni minunati si adevărati profesionisti de la care am avut ce învăta si care au fost mereu disponibili si deschisi să ne răspundă la toate întrebările si nelămuririle.

Mă bucur că am avut ocazia să particip la acest internship si consider că este cea mai importantă experientă profesională pe care am avut-o până acum. Multumesc Lugera!

 

Erika Ion

Absolventa a programului Talentship Lugera

By |2017-06-30T12:00:20+00:00noiembrie 30th, 2014|Talentship - HR Internship|0 Comentarii

About the Author:

Aenean in massa non orci suscipit vulputate ut et risus. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque non hendrerit lectus. Pellentesque tempus ligula justo, sit amet auctor lectus fringilla ut. Maecenas non turpis vitae leo consequat viverra sit amet et nisi. Curabitur pretium imperdiet mi, id pellentesque sapien pellentesque vel. Aliquam blandit, ipsum ut egestas sodales, turpis arcu sollicitudin ipsum, eu mattis lacus tortor ac orci. Nullam id volutpat sem. Suspendisse venenatis dignissim rhoncus.