Cristiana Lupas a calcat pe taramul plin de peripetii numit HR si a ramas in lumea aceasta…

mm

Internship-ul in Lugera avea sa fie schimbarea pe care o asteptam de mult timp. Totul a luat fiinta in luna mai, luna care avea sa-mi schimbe viata.

In general, sunt hotarata, dar de data aceasta aveam emotii, ganduri, idei, subconstinetul meu lucra si se gandea la N variabile de genul: nu o sa fac fata unei astfel de provocari, nu o sa-mi indeplinesc cu succes sarcinile, daca gresesc, si daca si iar daca…

Insa, emotile s-au diminunat in timp, cu fiecare pas pe care il faceam pe acest taram “salbatic”, plin de peripetii. Fiecare zi avea sa-mi descopere cate o particica din minunata lume a HR-ului, fiecare minut avea sa-mi arate ca este diferit de celalalt si de fiecare data. Cand credeam ca stiu si sunt stapana pe o anumita situatie (pentru ca o mai traisem), practica avea sa-mi arate ca fiecare experienta e diferita/unica in felul sau, o adevarata aventura, pe parte de recrutare si selectie.

 

Spiritul companiei este fantastic! Acest taram pe nume LUGERA The People Republic este populat de cetateni cinstiti, zambitori, entuziasmati si plini de dorinta de a demonstra lumii intregi ca sunt cei mai buni, atunci cand vine vorba despre serviciile pe care le ofera, ca nu au concurenta, pentru ca este una dintre companiile HR de top, insa intr-un spirit specific foarte placut si creativi.

Lugeracii, caci despre ei este vorba, sunt o echipa care se sprijina la bine si la greu, sunt foarte saritori si darnici atunci cand vine vorba de “puiutii lor” – internii.

Da, aceasta ar fi povestea celor 6 luni petrecute pe minunatul taram al HR-ului craiovean, care m-a invatat cat de placut si de imprevizibil poate fi orice moment, cat de maleabil si de creativ trebuie sa fiide la un moment la altul, cum trebuie sa gandesti – out of the box – ca sa faci fata provocarilor. Cu certitudine, aceasta experienta mi-a dat avant ca sa pot zbura cu incredere…

 

Cu drag,
Cristiana Lupas, Recruitment Trainee

Pana pe 20 noiembrie mai ai timp sa aplici pentru a face parte din programul Talentship. Detalii, aici.

Lugera The prople republic
WhatsApp Logo