Cum ar arata oare cel mai cool job din lume?

mm

Nu, nu ma refer la CEO-ul unei companii sau cine stie ce antreprenor multimilionar… ci cum ar fi sa fii spre exemplu Professional Sleeper. Cui nu-i place sa doarma mult? Sau Tester Profesional de paturi? Adica, sa stai, sa dormi si sa te relaxezi in pat. Atat si nimic mai mult.

Ma furnicau degetele de curiozitate asa ca am dat un search pe Google…. Ce am gasit?! O multime de job-uri care nu as fi crezut vreodata ca exista.

Hmmm… o sa ma gandesc serios daca a fi colectionar de adidasi poate fi chiar un job sau va ramane la stadiul de pasiune…

Pana atunci… mie chiar mi-ar placea sa incerc vreo cateva! Preferatele mele:

·         Tester de tobogane: Intr-un resort de 4-5 stele. Cred ca mi-ar iesi toate calculele de inaltime, viteza, cantitatea de apa si modul de aterizare in apa PERFECT!

·         Tester de bomboane: Yummy toata ziua! Tot ce trebuie sa faci este sa testezi retete secrete ale unor bunatati dulci. La acesta chiar ma gandesc serios sa aplic!

·         Sperietor de pasari: Aparent, in Tara Galilor, un tanar este platit cu 400 de dolari pe saptamana sa stea pe scaun, sa citeasca si sa sperie pasarile care vor sa stea pe teren. Partea cu cititul m-ar prinde bine! J

·         Imbratisator de ursi panda: Ok, pe departe cel mai dragut job ever. Pentru un salariu de 32000 de dolari pe an, trebuie sa imbratisezi, sa ii faci fericiti si sa ai grija de ei timp de 365 de zile intr-o gradina zoologica din China. Ce poate fi mai cute si happy de atat?

Dar… pana cand  job-urile acestea vor aparea si in Romania, tot ce putem face este sa visam in continuare …

Codruta Costea

lugera the people republic amuzant
WhatsApp Logo