Cum e sa castigi o Bursa Lugera… din perspectiva feminina

mm

 

Bursa Lugera a fost in topul celor mai discutate evenimente de la sfarsitul anului trecut. Florina Caprita, cea de-a doua castigatoare, ne-a marturisit cum si-a structurat strategia pentru a atrage cat mai multe voturi.

Ce stiai despre Lugera inainte de a participa in Campania Bursa Lugera? 

Inainte de a participa la Campania Bursa Lugera nu stiam nimic despre voi. Nici nu stiam ca existati.

2. Ce ai aflat despre Lugera pe parcursul acestei campanii? 

Am cautat pe internet sa vad cu ce va ocupati ,am gasit informatii despre un concurs vechi si detalii despre firma.
3. Ce te-a facut sa ai incredere in aceasta campanie? 

Cel mai mult a contat sa vad o parte din activitatile dumneavoastra postate online pentru noi toti, a contat sa vad ca nu este primul concurs desfasurat de voi si faptul ca am primit raspuns la intrebarile avute.

4. Cum ti-ai structurat campania de stragere de voturi?

La inceput am primit voturi de la prietenii foarte apropiati, pana cand am epuizat voturile lor, apoi am apelat la amici si cunostiinte si in final la persoane cu care nu am vorbit niciodata. Am postat anuntul pe foarte multe grupuri, pe site-uri de socializare. Iar in ultimele saptamani mi-am facut un set de propozitii pe care le-am trimit instant fara sa scriu eu toata povestea fiecarei persoane in parte.

Recunosc ca fiind fata si avand multi prieteni pe facebook mi-a fost usor sau doar am avut noroc.

Surpriza cea mai mare a fost din partea prietenilor si amicilor dar si a necunoscutilor care au distribuit anuntul. Am primit doar un refuz de a fi votata, restul m-au ajutat dand anuntul mai departe prietenilor lor chiar daca nu ma cunosteau.

5. Ce a fost cel mai dificil in aceasta campanie? 

Pentru mine cel mai dificil moment a fost sa trec peste rusinea de a cere un favor unor persoane necunoscute cu riscul de a primi raspunsuri stanjenitoare. A fost o teama peste care am trecut foarte usor deoarece am primit doar raspunsuri pozitive de la bun inceput.

6. Ai scris eseul de mai multe ori inainte sa il trimiti? 

Eseul l-am scris o singura data, fara sa il recitesc. Nu am stat cu gandul ca vreau sa schimb ceva la el. Pentru ca data stateam sa il recitesc cred ca voiam sa schimb mereu cate ceva.

7. Daca ar fi sa o iei acum de la capat, ce ai face diferit? 

Nu as schimba nimic pentru ca in felul acesta am reusit sa castig. Sau mai bine spus, depinde.  Depinde foarte mult de determinarea celorlalti concurenti de a castiga. In felul acesta as aloca mai mult timp strangerii de voturi, dar fara sa imi ignor responsabilitatile.

8. Cum este sa iti dai checkin la Bursa Perfecta? 

Este… wow !!! Este placut ca ma pot mandri cu inca ceva in CV. In rest nici acum nu stiu daca constientizez.
9. Cum planuiesti sa folosesti Bursa? 

Recunosc, doar nu sunt ipocrita ca am inceput deja sa o folosesc pentru mici placeri dar doresc sa investesc in cultura. Vreau sa imi platesc 3 cursuri particulare in domeniu , sa imi platesc scoala de soferi  si in rest nu stiu inca.

10. Daca ar fi sa aplici ce ai invatat in campania de promovare pentru Bursa Lugera intr-o campanie personala de cautare a unui loc de munca perfect, cum ai proceda? 

As proceda la fel : as incerca fara frica sau rusine sa imi caut oriunde jobul perfect fara vreo ezitare, fara teama de a vorbi deschis cu strainii fara teama de esec ,daca e sa fie bine daca nu, tot reusesc eu tot ce imi propun.


11. Ce sfaturi ai da participantilor la o viitoare campanie a Bursei Lugera?

Problema mea cea mai mare a fost sa trec peste pragul de a vorbi cu persoane straine fara a-mi pierde timpul cu conversatii penibile, si din start de a le spune ca am nevoie de un favor.

Sfatul meu e sa isi aloce cat mai mult timp strangerii de voturi, postarea fara rusine pe grupuri si site-uri cat mai multe. Daca exista determinare si ambitie mereu se va putea face orice.

WhatsApp Logo