De ce vacantele dese sunt cheia marilor succese

mm

Hai sa fim seriosi! Cand tara arde, o vacanta este ultimul lucru la care te gandesti, nu-i asa?

Prins in valtoarea proiectelor urgente, a termenelor limita si a livrabilelor pe care TREBUIE sa le trimiti ieri, uiti ca mintea ta are nevoie uneori de putina liniste pentru a fi din nou creativa.

Asa ca, o spunem sus si tare: Militam pentru minti creative si pentru vacante recreative! Nu ne oprim insa la declaratii… iti dam si suficiente motive sa iti faci chiar acum bagajele!

 

1.Jos stres-ul!

Este momentul sa iesi din cercul vicios al presiunii si al epuizarii. Stresul nu ajuta nimanui, iar tie cu atat mai putin pentru ca te impiedica sa vezi lucrurile clar. Asa ca, impacheteaza-ti chiar acum bagajele si, dupa ce vei depasi momentele acelea cu … Oare am luat tot ce imi trebuie? lasa-te in voia relaxarii.

2.Mai relaxat, mai productiv!

Nu o spunem doar noi, o spun si cercetatorii de la Universitatea din Pittsburgh! Angajatii care sunt fericiti in vacanta se intorc la birou cu un tonus mai bun si cu o stare de spirit pozitiva. Mai multa energie, mai multa dorinta de a face si….

3. Mai multa creativitate

Vacanta iti da ragazul necesar pentru o formatare completa, iar cea mai buna recomandare pe care ti-o putem face este sa te bucuri de ea la maximum. Se stie ca nu suntem programati pentru uz intensiv sau curse lungi si ca orice pauza de stretching mental este mai mult decat bine-venita pentru creativitate.  Nu ar trebui sa fii surprins daca ti se va intampla ca cele mai tari idei sa iti vina chiar in vacanta.

4.Mai fericit

Cand te-ai surprins ultima data razand pur si simplu… fara vreun motiv? Concentrarea aceasta incrancenata asupra task-urilor zilnice nu lasa doar riduri vizibile, ci te transforma intr-un ursuz pe termen lung. Chiar daca se spune ca efectul vacantei dispare dupa primele zile inapoi la serviciu, doza dubla de fericire merita sa fie savurata cu prisosinta.

5.Deschis mai multor perspective

Fie ca mergi pe o plaja pustie din celalalt capat al lumii sau intr-un weekend prelungit la Vama Veche, iti lasi ragazul de a reflecta si de a te deschide in fata unor noi perspective. O carte noua, privelisti incantatoare, culturi noi, oameni altfel care iti vor lansa provocarea de a-ti aborda job-ul si din alte unghiuri.

 

Un vechi proverb englezesc spune “all work and no play makes Jack a dull boy.” Nu i-am gasit inca o traducere, dar credem ca spune perfect de ce ACUM poate fi un moment perfect pentru vacanta. Iar daca ai nevoie de ajutor in planificarea acesteia, poti apela cu incredere la Lugera Travel.

Sursa foto

Monica Dona

PR Manager

 

piazza venetia
WhatsApp Logo