De ce VREM BERE?

N-as putea spune neaparat ca sunt o bautoare de bere… dar mi-a intrat in reflex sa ies la o bere cu amicii si stiu din experienta altora ca berea dupa bere e placere.

Dar a cincea editie a Festivalului Berii de la Praga este mai mult de atat: e un bun pretext pentru reuniuni cu oameni de suflet si petreceri pe cinste, e distractie cat cuprinde si relaxare in locuri frumoase.  Asa ca nu trebuie sub nicio forma ratata.

30 000 de turisti, 70 de tipuri de bere pentru degustari intensive, delicii culinare cehesti din belsug, 17 zile de petrecere, un program atent creionat de workshop-uri si muzica live si peste 60 de band-uri care au ca misiune declarata buna-dispozitie a tuturor celor care vor ajunge aici … Aceasta este reteta pe care mizeaza anul acesta organizatorii… iar NOI… plusam cu o oferta irezistibila pentru pachetele turistice din perioadele 12-28 mai, care sa iti lase un buget generos pentru petrecerile la bere si plimbarile prin imprejurimi.

De neratat sunt turul orasului, hop on-hop off, in care este inclusa si o croaziera de 1 ora pe Vltava, excursia la Karlovy Vary, dar si vizita la Castelul Konopiste si Castelul Karlstejn.

Un pic de teasing pentru inspiratie….

Vechi de aproape 1000 de ani castelul Konopiste se afla la 40 de kilometri distanta de Praga, in mijlocul unor gradini incantatoare. Desi a fost reconstruit in secolul al XIX-lea si a fost dotat cu facilitati moderne, inca pastreaza ceva din originile sale gotice, iar colectia de armuri medievale, mobilier, picture, tapiterii si arme istorice este cu adevarat impresionanta.

Karlstejn, pe de alta parte, este cea mai cunoscuta destinatie turistica din Cehia, dupa Praga. Privelistea desprinsa parca din basmele lui Walt Disney, Capela Sfintei Cruci cu cele peste 2000 de pietre pretioase si semipretioase care ii decoreaza peretii si Sala Cavalerilor sunt de bifat intre petrecerile stropite de pivo. Na zdravi!

 

Monica Dona

PR Manager

WhatsApp Logo