Despre ciontolitori, numai de bine

E, pentru ca multi dintre voi s-au distrat la filmuletul nostru cu ciontolitorul am zis sa dam din casa si mai mult si sa va povestim😊

Ca si context, desi cel mai probabil v-ati prins, suntem departe (tare departe) de a fi un mediu formal iar o caracteristica a noastra este ca ne facem multe farse. Multe.

Asa ca era evident ca atunci cand colegul nostru, vedeta nou aparuta pe firmament, Sorin, a venit in departamentul de recrutare solicitand ajutor nimeni nu l-a crezut. Si a inceput un dialog al surzilor in felul urmator:

– Vreau sa promovam un anunt de ciontolitor. Atentie, ciontolitor, adica transator de cap de porc, nu orice fel de transator.

– Aha. Pardon, ha ha.

– Nu e gluma, am nevoie de multi transatori de capete de porc. Trebuie sa postam peste tot.

– Ha-ha.  Pe bugetul nostru nu se fac farse.

– Trebuie sa ii trimit in Belgia, nu ati auzit ca trebuie sa gasim multi. Si, atentie, transatori de cap de porc, nu imi trebuie altceva.

– Ha-ha. In plasa asta nu picam, multumim frumos.

Sorin, saracul, a mers si la departamentul de marketing sa obtina machete, materiale promotionale si altele. Evident, nimeni nu l-a crezut nici acolo. Nu va aratam ce machete a primit ca ne credeti oameni neseriosi😊 Noroc ca el este om serios si a perseverat in  ciuda restului echipei:)

Trei zile mai tarziu cu multe mailuri si telefoane am inceput sa il credem. Ne-a convins candidatul care a venit cu cutitele, insa😊  

A, iar pentru cei care nu stiu filmuletul respectiv, il gasiti aici

WhatsApp Logo