Din confesiunile absolventilor programului Talentship, Bianca Ardeleanu

//Din confesiunile absolventilor programului Talentship, Bianca Ardeleanu

Din confesiunile absolventilor programului Talentship, Bianca Ardeleanu

 

Nu cred ca sunt cuvinte care sa exprime in totalitate multumirea pe care o am fata de Talentship si fata de echipa Lugera…. Au fost 6 luni frumoase, pline de invataturi si greseli constructive, oameni dragi si zambete. Au fost 6 luni care au trecut prea repede.

Cei de aici sunt persoane de la care ai ce invata. Mai mult decat atat, sunt persoane care sunt dispuse sa te invete si sa impartaseasca din experienta lor pentru ca noi, “cei mici”, sa crestem.

Este important sa iti doresti sa inveti si sa te dezvolti profesional , sa cauti raspunsuri, sa-ti pui intrebari, dar in aceeasi masura important este si mediul in care se intampla toate acestea. Cunostiintele teoretice nu sunt indeajuns cand lucrezi cu oameni iar aici ti se ofera posibilitatea sa castigi experienta necesara pentru un inceput de cariera. Pentru mine aici a fost prima experienta (in adevaratul sens al cuvantului).  Recomand Lugera pentru care vor sa isi inceapa o cariera in HR, pentru cei care vor sa devina profesionisti…

Bianca Ardeleanu

Absolventa a programului Talentship Lugera

 

By |2016-09-01T16:42:20+00:00noiembrie 30th, 2014|Talentship - HR Internship|0 Comentarii

About the Author:

Aenean in massa non orci suscipit vulputate ut et risus. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque non hendrerit lectus. Pellentesque tempus ligula justo, sit amet auctor lectus fringilla ut. Maecenas non turpis vitae leo consequat viverra sit amet et nisi. Curabitur pretium imperdiet mi, id pellentesque sapien pellentesque vel. Aliquam blandit, ipsum ut egestas sodales, turpis arcu sollicitudin ipsum, eu mattis lacus tortor ac orci. Nullam id volutpat sem. Suspendisse venenatis dignissim rhoncus.