#AskaRecruiter | Valentin Iftimi

Te invitam sa-i cunosti pe oamenii din Lugera – The People Republic, sa descoperi povestile lor si sa inveti din experientele lor. Ai o intrebare sau o curiozitate? Lasa-ne un comentariu si colegii nostri iti vor raspunde! De la Oana, leapsa #AskaRecruiter a ajuns acum la Valentin Iftimi, care, desi are mai putin de un an vechime in republica, a raspuns cu entuziasm provocarii de a face schimb de roluri si de a fi el cel intervievat.

1. De cat timp esti in echipa Lugera – The People Republic?  

Sunt in echipa Lugera de anul acesta, chiar din prima zi a lunii februarie, iar motivul pentru care am ales sa ma alatur echipei de aici a fost faptul ca pot sa-mi continui drumul de recruiter, insa pentru clienti din domenii foarte diverse.

Pana sa ma alatur republicii, job-ul meu fusese destul de nisat, recrutam pentru posturi in inginerie si medical. In Lugera, am vazut si am primit oportunitati de perfectionare, invatare si punere in aplicare a unor abordari si strategii noi pentru mine, dar si de interactionare cu manageri parte din culturi organizationale diferite.

2. Care este cel mai interesant lucru despre tine pe care nu l-am putea afla din CV-ul tau?

Cel mai interesant… ar fi faptul ca, la inceput, nu voiam sa lucrez vreodata, insa imi doream foarte mult sa am propria afacere. Am asteptat pentru a-mi pune planul in aplicare pana in anul doi de facultate, cand am inceput, alaturi de un foarte bun amic, sa pun la punct un site de parfumuri. Mai tarziu, planul nostru era sa aducem si telefoane mobile din… Nigeria. Chiar daca afacerea cu parfumuri nu a mers decat pentru o scurta perioada de timp (pentru ca facultate, examene, restante si iar examene 😊), a fost o experienta din care am invatat multe.

Si mai neobisnuit este ca imi iau in serios rolul de organizator de evenimente al grupului de prieteni; insa nu orice evenimente, ci in special revelioane. Cred ca au fost cinci ani la rand in care, tot impreuna cu un amic, am organizat (pe)trecerea dintre ani pentru grupuri chiar si de 25 de persoane. De la buget, research pentru locatii si negocieri aprinse, pana la achizitionarea produselor pentru party, imi place sa ma ocup de acestea pana la cele mai mici detalii.

3. Cum reusesti sa te relaxezi la sfarsitul unei zile?

Nici nu mai stiu cum si cand trece timpul, mai ales atunci cand sunt ocupat. Insa, la sfarsit de program, ma relaxez fie la cinema, fie in confortul canapelei de acasa, in fata televizorului. Alta optiune atunci cand simt nevoia sa mai uit de griji poate fi si o seara la teatru… dar comedie sa fie! 😊

4. Care a fost cel mai amuzant lucru care ti s-a intamplat in ultimul timp?

Haha! Mereu m-am amuzat de cei care nu pot sa tina evidenta rovinietei si mereu sunt surprinsi cand aceasta expira… ei bine, am patit-o si eu, iar acum astept cu mare curiozitate ce „felicitare” o sa primesc de la Politia Romana (sau nu), mai ales fiindca am mers cam o saptamana in afara localitatilor. Hoping for the best si… keep calm pentru acum o am! 😊

5. Care este ultima ta poza publicata pe Facebook sau ultimul post?

Ultima postare este o melodie pe care am auzit-o intr-un mix. Este o melodie deephouse, genul pe care il ascult si care ma relaxeaza foarte mult. In ceea ce priveste ultima fotografie… este una din Vama Veche: zi, lume normala, soare, cald… una din timpul serii insa nu am avut curaj sa postez. 😊

6. Ce-ti place cel mai mult la job-ul tau?

Cred ca sunt doua parti interesante care ma tin conectat la acest job:

De a descoperi companii noi, organizatii noi, de a invata planurile de dezvoltare si a intelege incotro se indreapta viitorul fortei de munca.

Reusesc sa starnesc interesul unor oameni care nu doresc sa faca o schimbare profesionala, sa-i „trezesc” din complacerea la locul actual de munca si de a-i determina sa evolueze.

7. Cine si ce te inspira?

La job si in tot ce tine de viata profesionala, imi place sa cred ca sunt un team player in adevaratul sens al cuvantului: nu doar ca „joc” alaturi de colegii si team leader, ci si invat si ma bazez zi de zi pe ei.

8. Cat de norocos esti si de ce?

Daca ar fi sa cred in norocul de a castiga ceva, as spune ca nu sunt deloc norocos: nu am castigat niciodata la loto… doar la cateva pariuri sportive si acolo fara batai mari de cap. In cazurile astea, norocul cred ca este pur matematic si se bazeaza pe multe informatii.

Acum, daca e sa fim chiar seriosi, sunt un mare norocos in viata, pentru ca am fost salvat de la inec si dintr-un accident in care masina a suferit dauna totala. Poate am 9 vieti … amr 7… Oare ce va urma?

9. Descrie-ti ziua de astazi folosindu-te de un nume de film.

The wire – serie tv

Pulp Fiction – adrenalina non stop

10. Daca ai putea alege o melodie care sa se auda de fiecare data in birou, care ar fi aceea?

WhatsApp Logo