#AskaSalesGuru | Andreea Ciohodaru

Te invitam sa-i cunosti pe oamenii din Lugera – The People Republic, sa descoperi povestile lor si sa inveti din experientele lor. Ai o intrebare sau o curiozitate? Lasa-ne un comentariu si colegii nostri iti vor raspunde.

Empatie, visuri colorate, umor, curaj si determinare. Nu stiti despre cine vorbim? Este colega noastra, Andreea, sau Cioho (cum ii spun colegii din departament), cea responsabila de echilibrul si ordinea de pe Sales Highway.

1/ De cat timp esti in echipa Lugera – The People Republic?

Pasaportul de lugerac l-am primit in urma cu 1 an si 6 luni, dar simt ca parca ar fi trecut mai mult timp. Schimbarea a fost una drastica: din domeniul bancar la resurse umane…nu stiam exact ce presupune, insa am acceptat provocarea. Si bine am facut 🙂

Chiar daca am ramas oarecum in aceeasi zona de interes– cea a vanzarilor – simt ca oportunitatile si provocarile de care ma lovesc zilnic aici, ma ajuta foarte mult sa ma dezvolt atat in cariera, cat si ca om.

2/ Care este cel mai interesant lucru despre tine pe care nu l-am putea afla din CV-ul tau?

Va pot spune cateva lucruri. Hai sa fie lucky number 3…

1. Ma relaxeaza si ma incarca plimbarile de weekend, indiferent de loc, anotimp  (#niciunweekendincasa). Desi nu sunt foarte activa pe retelele de socializare, am destuuule dovezi 🙂 Imi place sa evadez din realitate pe o plaja mai retrasa (Corbu, Vadu) sau intr-un colt de munte de unde sa-mi iau portia de energie pentru urmatoarea saptamana.

2. Imi plac animalele. In mod special cele mici si pufoase, cum ar fi… hamsterii. „Domi” este cel de-al treilea hamster pe care il am. Desi pare ca nu ai cum sa te joci cu el, gresit!! Este chiar foarte amuzant! Este aproape imposibil sa nu-ti aduca un zambet pe buze, indiferent de cat de grea a fost ziua care tocmai a trecut. Plus ca exista si un mare avantaj: nu trebuie sa-l scoti zi de zi la aer…el e fericit pe rotita lui 😊.

3. Sunt in plin proces de obtinere a permisului de conducere, dar nu pentru categoria B (pe acesta il am deja), ci pentru bicicleta?! I know…toata lumea stie sa mearga. Eu m-am decis la 25 de ani sa invat. P.S: Mare grija daca iesiti seara la plimbari in Parcul Tineretului, pe langa lac!

Animals_Lugera

3/ Cum reusesti sa te relaxezi la sfarsitul unei zile?

Sunt cateva moduri de relaxare: plimbari in parc, un film la cinema, o iesire cu prietenii la terasa sau acasa la un joc: table / activity / catan / scrabble. Vara aceasta mi-am propus sa bifez toate gradinile de vara si terasele din Bucuresti…si am inceput cu Terasa Monteoru. Daca va doriti un loc colorat, departe de agitatie, va super-recomand…astept sugestii pentru lista mea 😊.

Cand nu sunt in parc, incercand sa pedalez sau intr-o gradina relaxandu-ma intr-un hamac, sigur ma gasiti cu laptopul in brate, urmarind pentru a treia oara (!) Prison Break.

4/ Care a fost cel mai amuzant lucru care ți s-a intamplat in ultimul timp?

Povestea este din categoria celor mai neplacute pe moment…si funny dupa. Protagonistii: eu si prietenul meu. Dupa o tura la service cu masina, din diverse probleme, se recomanda o tura fortata pe autostrada. Zis si facut! Soare, muzica, frumos … pana cand: fara muzica, fara aer, fara servodirectie, tras pe dreapta – minunat! Au urmat 3 ore de asteptat in caldura + o plimbare pe platforma. Pana la urma, noi am plimbat masina, si nu ea pe noi 😊.

5/ Care este ultima ta poza publicata pe Facebook sau ultimul post?

Spuneam anterior ca nu sunt o persoana activa pe Facebook. Prefer sa ma informez si sa apreciez diverse lucruri in „liniste”. Pentru mine a devenit mai mult o sursa pentru a urmari trendurile si noutatile din piata muncii. Pare cumva, dar ultimul share a fost despre Republica noastra Lugera.

LugeraPeopleRepublic

6/ Ce-ți place cel mai mult la job-ul tau?

Este despre oameni. Ma incarc pozitiv atunci cand vad ca pot sa fiu de ajutor pentru toti colegii. Cred ca rolul de Sales Support ma defineste perfect. Imi place acel “multumesc de ajutor” pe care il primesc zi de zi. Desi de multe ori sunt stresata (si stresanta), reusesc sa fac lucruri frumoase. Am norocul ca lucrez intr-o echipa care ma ajuta sa cresc si ma motiveaza zilnic…si toate acestea ma  determina sa visez si sa investesc constant in idealurile mele profesionale.

7/ Cine si ce te inspira?

Cel mai mult am avut de invatat (si inca o fac) de la parintii mei…ei sunt cei care m-au inspirat de mica sa cred in tot ce visez si sa lupt pentru tot ce mi-am propus. Cred ca inspiratia o iau de la fiecare om cu care interactionez. Oricine poate fi o inspiratie, trebuie doar sa vezi lucrurile frumoase din fiecare.

8/ Cat de norocoasa esti si de ce?  

Aici depinde cum vede fiecare norocul. Eu nu ma consider o persoana norocoasa, insa daca iau un pix si o foaie s-ar putea sa realizez ca sunt o persoana foarte norocoasa pentru tot ceea ce am. Norocul vine ca un bonus pe langa munca ta. Este o vorba: “norocul ti-l faci cu mana ta”, care se cam aplica.

9/ Descrie-ți ziua de astazi folosindu-te de un nume de film.

Este vorba de supravietuire in fata oricaror situatii…as spune The Hunger Games.

10/ Daca ai putea alege o melodie care sa se auda de fiecare data in birou, care ar fi aceea?

WhatsApp Logo