Check-in la job-ul perfect de Florina Cristiana Căpriță

 In

Începutul e cel mai dificil de multe ori dar totul este subiectiv asta e clar.Iar cel mai bun răspuns este “depinde”. Depinde de persoana și perspectivă. Viziunea următoare este personală și vreau să imi redau părerea în mod direct.

În ziua de azi tehnologia face parte din viața noastră. Iar cu noțiunea de check-in nu te lauzi la colț de stradă. Un check –in îl dai cănd ești mândru de locul unde te afli, sau te bucuri de persoanele cu care ești sau ambele.

Un studiu arată că majoritatea nu își îndrăgesc locul de muncă , a-l iubi e deja prea mult.Eu nu cred că aș putea face sacrificiul de a mă afla zilnic peste 8 ore undeva unde nu îmi doresc să fiu și înconjurat de persoane pe care nu le vreau în preajmă e deja prea mult.

Cuvântul perfect îl descriu ca fiind idealul de neatins. Cu toate că se presupune că nu există nimic perfect știu că îmi doresc ca totul să fie perfect pentru mine iar jobul chiar trebuie să fie perfect.

Job-ul perfect pentru unii poate însemna a își vinde din picturi sau arta decorativă ca o parte din sufletul lor să zâmbească din casele altora, pentru unii să găsească strategii de markeing noi iar pentru alții e construirea unei clădiri cât mai rezistentă. Fie el efort fizic sau psihic la final vrei să ai satisfacția că ai reușit, că munca ta contează și că ce ai realizat e chiar perfect.

Mulți oameni sunt sigură că interpretează job-ul perfect ca fiind cât mai multe zerouri pe fluturașul de salariu. Îi pot judeca doar pentru că nu am aceeași părere, pentru că nu pot înțelege determinarea de a face un lucru perfect doar pentru un salariu mai mare. Îl văd ca pe un compromis pe care nu mi-l pot atribui decât dintr-o nevoie disperată de supraviețuire.

Pentru o parte din noi job-ul perfect înseamnă un șef blând un colectiv cooperant , pentru alții înseamnă a fii propriul șef. Sunt categorii și categorii.

Eu fac parte din categoria care le va încerca pe amândouă sper. Nevoia mă va împinge ca pentru început și pentru experiență să am un colectiv și un șef iar apoi din ambiție să ajung să îmi gestionez propria afacere.Job-ul trebuie să fie perfect pentru că e a doua familie. Dacă sunt fericită la locul de muncă plec cu fericirea aceea acasă și o eman mereu. Eu nu pot să nu îmbin job-ul cu casa și familia. Nu e o haină ce o las în cuier când plec spre casă. Job-ul trebuie să fie un motiv de mândrie indiferent de domeniul lui.

În concluzie, check-in la job-ul perfect devinde un amalgam de stări de bine și sentimente cu care îți începi dimineața și se termină cu mândria pe care o ai atunci când statutul pe care îl ai la locul de muncă este principala informație pe care o oferi despre tine după ce îți prezinți numele. Nimeni nu cred că și-a atins idealurile și a rămas în viață asta e ceva ce ar trebui să ne ambiționeze să devenim noi primii.

Florina Cristiana Căpriță

WhatsApp Logo