Check-in la job-ul perfect cu Dana Nedea

 In

Este 5.54 dimineața, alarma sună abia peste 6 minute, dar cafeaua e gata, laptopul pornit, muzica e în ritm, prânzul e deja pus în caserolă, programul făcut, motivația hrănită, pasiunea strigă la fereastră.

Așa începe ziua unui job perfect, așa începe fiecare zi a unei vieți trăite frumos, cu pasiune, motivație, dăruire pentru ceea ce faci.

Nu e ușor să găsești echilibrul unui astfel de moment, unei astfel de dimineți și a unei zile productive, dar sigur că, dacă nu e ușor înseamnă că e posibil. Dacă e să discutăm la nivel general, la un nivel de suprafață, job-ul perfect înseamnă să îți placă ceea ce faci, dar e mult mai complicat de atât. Job-ul perfect înseamnă a fi fericit cu ceea ce faci, a întreprinde cu pasiune și motivație, a munci cu drag și a fi sigur că aduci un impact, să muncești de adevăratelea, dar fără să obosești.

Personal, pentru mine, job-ul perfect este o viață trăită frumos, în armonie cu propriul eu, fiind mulțumită de realizările mele și mereu dorind ceva mai mult.

Studentă fiind, eram sigură că Facultatea mă va ajuta să găsesc acel job perfect, și întradevăr, fie în mod direct, sau indirect FEAA Timișoara a fost locul în care mi-am descoperit calități, mi-am rafinat gândirea, m-am aflat făcând lucruri de care nu mă credeam capabilă acum aproape 4 ani. La FEAA am aflat  că poți îmbina plăcutul cu utilul, că o echipă bine construită cu principii solide e secretul unei zile productive de muncă și a unui proiect de succes, că nu e greu să te trezești de dimineață, să lucrezi o zi întreagă atâta timp cât performanța îți este răsplătită, fie ea și la nivel personal, nu neapărat material.

Check-in-ul la job-ul perfect e de fiecare dată când fac ceea ce îmi place cu pasiune, de fiecare dată când mai scriu un articol pe blog, când citesc o carte, când particip într-un proiect de voluntariat, job-ul perfect e și faptul că sunt studentă, job-ul perfect e atunci când știu că am inspirat și măcar o singură persoană.

Job-ul perfect înseamnă pentru mine o înșiruire de activități menite a ajunge acolo unde visez, a-mi îndeplini obiectivele personale și profesionale pe termen lung.

Sunt convinsă că există o viață dincolo de orele petrecute la birou, chiar dacă acele ore sunt productive, făcute cu pasiune și drag, alături de oameni frumoși, sunt convinsă că viața e mai mult decât un simplu salariu, decât compensația materială, viața trăită frumos e o serie de evenimente ce te fac să fii mereu sigur că ai job-ul perfect, că ești la locul și momentul potrivit,  chiar dacă nu l-ai găsit încă, chiar dacă încă mai încercăm, e frumos să vedem binele în ceea ce facem și să ne asigurăm că job-ul perfect e „condimentat” cu momente de neuitat.

Job-ul perfect pentru mine e așadar călătoria pe un drum pavat cu oportunități spre a găsi acel loc în care împlinirea unui alt vis să nu mai fie necesară, e călătoria ce nu se termină vreodată spre a găsi un eu și mai bun și mai fericit.

Dana Nedea checked in at The place from where she will never leave, named happy life with that perfect job 🙂

#checkinlajobulperfect

WhatsApp Logo