Check-in la job-ul perfect de Ana-Maria Balog

/Check-in la job-ul perfect de Ana-Maria Balog

Check-in la job-ul perfect de Ana-Maria Balog

Încep prin a spune că job-ul perfect e job-ul care iți place.

Jobul perfect pentru mine este de magistrat, dar pentru un alt om poate să fie oricare altă meserie. Dacă iți place să cânți atunci jobul perfect pentru tine e să fii cântăreață, dacă iți place să ajuți oameni poți lucra la un spital, dacă iți place să socializezi și esti un bun orator poți fi un manager de vânzări. Cel mai important este sa te identifici cu ceea ce faci, să ți se potrivească

Consider că cel mai important este ca la birou să te simți ca acasa, să nu fie un mediu plictisitor unde te duci pentru că trebuie și atât. E foarte bun un loc de munca unde la sfârșitul programului ieși cu colegii la bere sau in weekend iesiți cu toți la un biliard,  o atmonsferă relaxată unde toată lumea colaborează este foarte importantă. Ca să te poți simți perfect la muncă poți să aduci un pic din atmonsfera de acasă, poate fi cana primită de la părinți de Crăciun, un tablou cu cei dragi, optiunile sunt multe important este ca tu sa fii mai relaxat.

De asemenea pentru mine un job perfect este un job care mă ajută să mă dezvolt încontinuu, atunci când nu ai posibilitatea de a avansa în carieră parcă nu mai ai aceeași satisfacție după un timp. De asemenea tot la capitolul dezvoltare contează cât învestesc superiori in tine, dacă șefii sunt dispuși să investească în tine și te trimit la cursuri de specializare și la workshop-uri atunci e un câștig dublu, tu te dezvolți personal iar firma are un angajat cu o pregătire superioară.

Job-ul perfect este acela la care te duci zâmbind dimineața.

Ana – Maria Balog

By |2015-11-13T11:50:30+00:00noiembrie 13th, 2015|Comentariile sunt închise pentru Check-in la job-ul perfect de Ana-Maria Balog

About the Author:

Aenean in massa non orci suscipit vulputate ut et risus. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque non hendrerit lectus. Pellentesque tempus ligula justo, sit amet auctor lectus fringilla ut. Maecenas non turpis vitae leo consequat viverra sit amet et nisi. Curabitur pretium imperdiet mi, id pellentesque sapien pellentesque vel. Aliquam blandit, ipsum ut egestas sodales, turpis arcu sollicitudin ipsum, eu mattis lacus tortor ac orci. Nullam id volutpat sem. Suspendisse venenatis dignissim rhoncus.