Check in la job-ul perfect de Anca-NicoletaTanasă

 In

Jobul perfect este un adevărat scop pentru majoritatea tinerilor din zilele noastre, căci fiecare tânăr dorește sa devină cat mai independent. Însă,joburile de la început, nu sunt atât de atrăgătoare încât să dorim să dăm check-in.
Să  facem o mica descriere a jobului perfect. Pasiune! Dacă exista pasiune la job și există și un salariu motivant, deja este un job excelent.Personal,as da check-in la un job în care aș fi înconjurat de o gașcă de colegi mereu plini de viață. Așadar,la job ar trebui sa fie o a doua familie.O gașcă de tineri motivați și puși pe șotii cu care sa îți bei cafeaua dimineață și cu care să stai la masă, uitând ca ești la "muncă".Amintind de asta, o cantină a campaniei la care suntem angajați ar fi o idee nemaipomenită.Sunt binevenite bonurile de cumpărături, primele de Crăciun și de Paște, bonusuri pentru efortul depus în plus. Programul trebuie sa fie unul decent,iar weekendul liber. Șefii companiei trebuie sa fie deschiși, să ia în considerare nemulțumirile și dorințele angajatorilor. Aș prefera ca la job să fim majoritatea de vârste apropiate, iar cei mai vârstnici să își arate latura tânără a lor.
Pentru mine,jobul perfect este reprezentat de un grup de tineri care în preajma Crăciunului cântă colinde la job, beau ciocolată caldă și își fac cadouri, cu toate astea îndeplinindu-și și îndatoririle la serviciu și dând și un check-in . Dacă faci ceva cu plăcere și esti înconjurat de persoane minunate,jobul nu va fi niciodată extenuant.
Trebuie sa cautam mereu sa fim înconjurați de zâmbete, de speranță, sa privim partea bună a vieții și să nu o irosim, căci vom regreta într-o zi.
Tanasă Anca-Nicoleta

WhatsApp Logo