Check in la Jobul Perfect cu Alina Budau

/Check in la Jobul Perfect cu Alina Budau

Check in la Jobul Perfect cu Alina Budau

Este ora 7:50, iar eu stau relaxată și îmi savurez cafeaua de dimineață, pregătită să încep o nouă zi la jobul meu perfect.  Nu sunt acasă, dar aici mă simt ca acasă, mă simt la fel de bine ca atunci când sunt printre membrii familiei mele.

Aici este locul în care nu îmi este teamă să cer ajutorul cuiva pentru că știu că îl voi primi înzecit și totodată sunt dispusă să ofer ajutorul meu oricărui coleg. Așa este aici: o familie, o atmosferă caldă în care poți lucra cu plăcere, o atmosferă potrivită pentru a petrece cele opt ore de muncă.

Aici sunt apreciată pentru fiecare efort pe care îl depun, iar munca mea contează…la fel ca a tuturor colegilor mei. Aici există cuvinte de laudă și de încurajare, iar munca mea crește atât calitativ cât și cantitativ. Activitățile și sarcinile mele sunt atât de plăcute, mereu noi, mereu captivante, care îmi antrenează imaginația de fiecare dată. Este jobul pe care nu l-aș schimba cu altceva pentru că nu mă pot plictisi de el…este un job destinat mie!

În ziua de azi, în care este atât de greu să îți găsești un loc de muncă, mă pot declara norocoasă că am  un job și mai ales unul care se pliază cu aptitudinile mele, unul în care mă simt ca acasă!

Gata! S-a făcut ora 8:00  iar eu sunt gata de lucru… dar nu înainte să îmi dau Check in la Jobul Perfect!

By |2015-11-16T16:54:01+00:00noiembrie 16th, 2015|Comentariile sunt închise pentru Check in la Jobul Perfect cu Alina Budau

About the Author:

Aenean in massa non orci suscipit vulputate ut et risus. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque non hendrerit lectus. Pellentesque tempus ligula justo, sit amet auctor lectus fringilla ut. Maecenas non turpis vitae leo consequat viverra sit amet et nisi. Curabitur pretium imperdiet mi, id pellentesque sapien pellentesque vel. Aliquam blandit, ipsum ut egestas sodales, turpis arcu sollicitudin ipsum, eu mattis lacus tortor ac orci. Nullam id volutpat sem. Suspendisse venenatis dignissim rhoncus.