Check-in la jobul perfect cu Ionel Coruga

 In
Sa gasesti un job potrivit nu e deloc usor, sa dai un check-in in momentul potrivit la jobul potrivit e  si mai greu. 
Se recomanda,prin luare ca atare, pasii urmatori,pentru reteta unui check-in de like-uri mari: 
 
1.Se cauta cu ajutorul unui mouse,in prezenta unei delicate tastaturi, locul de munca. Facand paranteza, gandeste-te bine,chiar si inainte de a deschide laptopul din dotare, care sunt aptitudinile care te definesc(nu,nu lua in considerare somnul de amiaza). 
2. Informeaza-te despre angajator si cerintele pe care le are la postul de lucru. Sa nu te sperii sau sau sa ramai uimit daca din cand in cand iti mai cere sa muncesti. E firesc,draga cautator de job de vis. 
3. Foloseste-ti telefonul in scopuri mai utile,inafara de a juca candy crush, si formeaza-i numarul. Da,numarul lui,al angajatorului. Nu-ti fie frica,nu musca (prea tare,daca esti fata) si stabileste o intalnire. 
4. Un pas important. Te inteleg daca iti place rock-ul,hip-hop-ul,sau pana si traditionala manea,dar nu transforma din asta o emblema  pentru vestimentatia ta. Cauta ceva elegant si nu ma refer la costumul alb de mire si pantofii lacuiti. E de preferat o camasa fara prea multe dungi pe ea de la fierul de calcat. 
Daca poti face acest compromis,mergem mai departe.
5. Dupa o lunga sau scurta conversatie cu angajatorul, in care acesta a fost de acord sa te includa in viitoare colaborare la locul de munca, nu etala mai mult entuziasm decat este nevoie. Nu iti strica imaginea pentru care m-am "zbatut" sa ti-o cladesc.
6. Mergi acasa si pregateste-te moral pentru lucrurile pozitive sau negative care te vor astepta acolo. E si normal. nu e chiar ca un purgatoriu, atat timp cat realizezi ca munca te poate elibera, dupa cum zicea un proverb. 
7. Nu in cele din urma, ajuns la lucru, nu uita sa folosesti din nou smartphone-ul. Intra pe facebook, (nu,lasa notificarile,le vezi tu mai tarziu) si da un check in la jobul potrivit.
 Cam acestea sunt ingredientele cheie in realizarea unor vizualizari multe. Gustul il dai tu. 
 
Ionel Coruga
WhatsApp Logo