Checkin la job-ul perfect cu Alexandra Enache

 In

Stiu ca nu trebuie sa adorm si sa ma trezesc in gand cu premisa ca seful se va infuria daca intarzii sau ca voi criticata de colegi daca voi uita sa-mi aplic fardurile.

La job-ul perfect merg cu placere pentru ca stiu ca ma asteapta un grup de oameni care dincolo de misiunea pe care acestia o au de indeplinit, au in gand in primul rand modul in care pot promova si imbunatati activitatea institutiei, dezvoltarea acesteia reflectand propria noastra dezvoltare si totodata anticipand evolutia si traiul ridicat de care vor putea beneficia generatiile viitoare: copiii, nepotii, etc.

Oricat de atractiva ar fi o recompensa financiara ridicata, nu pot numi job-ul perfect acel job unde seful este extrem de dificil si are un comportament violent (verbal) cu intregul colectiv. In schimb pot numi job perfect acel loc unde seful are aceeasi atitudine prietenoasa atat cu un subaltern al sau, cat si cu mine, in postura de angajat al subalternului sau. O cariera perfecta mai poate fi descrisa si de un sef care are initiativa de a comunica cu personalul si care este interesat in descoperirea opiniilor personale referitoare la misiunea ce trebuie indeplinita.

Sper ca prin intermediul facultatii de Inginerie si Protectia Mediului ce o urmez,  sa gasesc job-ul perfect si totodata sper ca voi crea un mediu mai sanatos pentru toate vietuitoarele, bazat pe conceptele unei dezvoltari durabile armonioase.

Fie ca inginer sau ca inspector la Garda de Mediu, fie ca responsabil de protectia muncii, cred ca este foarte important ca principalul tel al meu, in postura de viitor angajat, este acela de a constientiza lumea de impactul major pe care actiunile noastre il pot avea asupra mediului inconjurator si sa gasesc impreuna cu acestia solutii pentru un viitor mai bun.

 

Alexandra Enache

WhatsApp Logo