Experienta mea in cadrul programului de Talentship a fost de neuitat

//Experienta mea in cadrul programului de Talentship a fost de neuitat

Experienta mea in cadrul programului de Talentship a fost de neuitat

 

Cu mult drag pot spune ca experienta mea la Lugera a fost una pozitiva si de neuitat. Mi-am dorit foarte mult sa fac un internship in resurse umane, iar Lugera mi-a  oferit sansa de a invata cat mai mult din acest domeniu.

Fiind pasionat de psihologie, limbajul trupului si arta comunicarii, am putut sa imbin aceste lucruri in arta recrutarii, unde comunicarea si  cunostintele despre psihologia umana sunt cheia reusitei.

Am fost primit cu bratele deschise inca din prima zi, am lucrat alaturi de oameni extraordinari, profesionisti si pasionati de munca pe care o depun in departamentul

de HR. Colectivul din departamentul de recrutare pune mare pret pe respectul reciproc, colaborare, comunicare, intelegere, empatie si incredere.

Pot spune cu mare drag ca am avut parte de mentori foarte buni, rabdatori, pozitivi si foarte incurajatori pe tot parcursul internshipului. Am numai cuvinte de lauda la adresa dumnealor si ma bucur ca am avut ocazia de a colabora cu aceste persoane, sa invat de la ele, sa cresc cu ajutorul si sub indrumarea lor. Le multumesc pentru rabdarea lor imensa, pentru sustinerea oferita de fiecare data cand am gresit, si pentru increderea ce mi-a fost acordata. Cu aceasta ocazie doresc sa le transmit aprecierea si respectul meu.

Am privit acest internship ca un prim-pas in lumea HR-ului, si ma bucur ca am aplicat la acest program dedicat celor pasionati de acest domeniu.

Multumesc Lugera ca mi-ai oferit un start bun in cariera mea si multumesc pentru ca mi-ai deschis usa catre multe alte oportunitati profesionale cu ajutorul celor 6 luni de experienta in HR.

Alexandru Radu

Absolvent al programului Talentship Lugera

By |2016-09-01T16:44:24+00:00noiembrie 30th, 2014|Talentship - HR Internship|0 Comentarii

About the Author:

Aenean in massa non orci suscipit vulputate ut et risus. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque non hendrerit lectus. Pellentesque tempus ligula justo, sit amet auctor lectus fringilla ut. Maecenas non turpis vitae leo consequat viverra sit amet et nisi. Curabitur pretium imperdiet mi, id pellentesque sapien pellentesque vel. Aliquam blandit, ipsum ut egestas sodales, turpis arcu sollicitudin ipsum, eu mattis lacus tortor ac orci. Nullam id volutpat sem. Suspendisse venenatis dignissim rhoncus.