Fashion trends…categoria recrutare

Vine vara…si in timp ce voi va ganditi la vacanta, noi ne aducem aminte de toate tinutele neinspirate ale candidatilor nostri din verile trecute. Regulile s-au relaxat mult in ceea ce priveste tinuta, asadar nu mai este nevoie de costume business decat foarte rar, iar stilul recomandat este unul mai degraba de smart casual (jeansi si camasa, rochii, pantaloni si bluze, fara sa fie nimic foarte formal).

Daca ar trebui sa aleg trei reguli pentru tinuta de interviu, acestea ar fi:

1. Fara papuci de plaja. Da, si eu am super amintiri in papuci de plaja (un fel de-a spune, nu o luati ad litteram si nu imi cereti dovezi), dar stiu foarte bine ca locul lor este in bagajul pentru vacanta/ piscina/ plimbare in parc si in niciun caz la un interviu. Bineinteles, nu va recomand nici restul tinutei de plaja pentru interviuri – haine foarte transparente, rochii de plaja sau pantaloni scurti.

2. Fara parfumuri foarte puternice. Majoritatea salilor de interviu sunt mici, indiferent de companie, devine chinuitor sa o imparti cu un buchet de flori, daramite cu un parfum sintetic.

3. Fara palarii/sepci/ ochelari de soare in timpul interviului. Ne place sa pastra contactul visual cu candidatii nostri.

Despre mine, eu sunt fabuloasa cu tinuta mea naturala, daca mi-as mai pune si ceva creatii vestimentare pentru patrupezi nu ar mai fi nimeni atent la interviu.

Ham pupat si bafta la interviuri!

WhatsApp Logo