Filme cu care poti inlocui Home Alone

Stim cu totii ca Home Alone este una dintre cele mai cunoscute si difuzate serii in perioada sarbatorilor de iarna, cu toate ca majoritatea oamenilor spun ca s-au saturat sa vada acelasi film over and over again. Fie vorba intre noi, 80% din cei care spun ca s-au saturat de el isi pregatesc pop corn-ul si chips-urile si se asaza confortabil in fata televizorului cu sufletul la gura de parca n-au vazut filmul in viata lor.
Eeeeei, si pentru ca suntem party breakers si intentionam sa schimbam traditia, mai jos v-am pregatit o lista cu filme cu care puteti inlocui celebra serie in perioada urmatoare.

A Christmas Prince
Una dintre cele mai populare productii Netlifx in 2017, a fost filmata in Romania, la Palatul Cotroceni si Castelul Peles din Sinaia.
Daca va plac filmele putin romantic, A Christmas Prince spune povestea unei jurnaliste pentru care Craciunul vine mai devreme, fiind trimisa in strainatate pentru o stire din domeniul “senzationalului” despre un print care este pe cale sa devina rege.
In cazul in care va convinge, noiembrie 2018 a venit cu partea a doua, A Christmas Prince: The royal wedding.

The Christmas Spirit
Ok, ok, poate ca suntem un pic romantici, don’t blame us, cert este ca povestile cu o tenta de romantism parca sunt piesa de puzzle care lipseste in preajma Craciunului. Asta afla si avocata Kate Jordan, care pleaca la Vermont pentru a coordona vanzarea unei pensiuni unde decide sa se si cazeze chiar daca este avertizata de prezenta unui spirit. Then love takes over.

The Christmas Chronicles
Un film fascinant pentru intrega familie, o poveste incredibila a doi frati care-si petrec noaptea de ajun pentru a salva Craciunul alaturi de niste efli mici si simpatici si, desigur, Mos Craciun. Pregatiti-va pentru ceva actiune in incercarea celor mici de a-si repara greselile.

How Sarah got her wings
Intamplarea face ca Sarah Fitzpatrick sa fie genul de persoana care isi petrece sarbatorile ajutandu-I pe cei la nevoie, cu toate astea, ramane cu o treaba neterminata in urma unui accident. Desi sunt o groaza de intrebari la care nu gaseste raspuns, concluzia la care ajunge este ca “sometimes it takes dying to realize you want to live”.

The Holiday calendar
Crezi in magia Craciunului? Nu prea?! Ei bine, pregateste-te sa-ti schimbi parerea. O fotografa talentata dar care se plafoneaza la un job teribil de plictisitor primeste cadou un calendar de Advent. Desi sceptica la inceput, realizeaza ca nu e orice calendar ci unul care-I prezice viitorul. Dreams really do come true!

Christmas with a view
Daca tot suntem gurmanzi si pregatim cele mai multe feluri de mancare de Craciun, de ce sa nu urmarim povestea unui Chef in cautarea trecutului. O poveste absolut fascinanta cu multe lectii de viata si, de ce sa nu mentionam, un personaj principal incredibil de atragator, no wonder she couldn’t resist him.

Vizionare placuta si sarbatori fara Home Alone!

____________________________
Alexandru Andronic
Chief Troublemaker 

WhatsApp Logo