Final de campanie Lugera Government! Iata ocupantii ministerelor!

mm

 

Dragilor,
 
Iata-ne ajunsi la finalul uneia dintre cele mai frumoase campanii cu care Lugera se mandreste. Lugera Government inseamna primul guvern privat din Romania format din tineri extraordinari, care doresc sa vina in contact cu mediul de afaceri, cu bordul unei companii internationale si carora ne-am gandit sa le oferim sansa de a creste alaturi de profesionisti. Un proiect frumos in care s-au implicat multi oameni frumosi, tineri, dedicati si mai ales preocupati de viitorul si de formarea lor.
 
Am avut o campanie electorala intensa, mult mediatizata, cu materiale electorale creative si suprinzatoare. Va multumim din suflet tuturor! Ultima etapa din proiectul Lugera Government a avut loc exact de Ziua Copilului. Pe 1 iunie, cei mai buni dintre cei mai buni au venit la sediul nostru din Bucuresti si ne-au surprins cu calitatile lor in cadrul unui Assessment Center. Am chibzuit indelung, am cantarit bine iar acum suntem in masura sa va anuntam cu mare mandrie componenta Lugera Government. Doamnelor, domnisoarelor si domnilor sa intre cei 7 ministri:
 
Travel: Simona Imreh, Cluj
 
Marketing & PR: Ovidiu Daramus, Sibiu
 
New Business: George Manea, Sibiu
 
Recruitment: Sabina Gavriloaie, Iasi
 
Sales: Miruna Slivneanu, Bucuresti
 
Cafe: Tudor Vasiliu, Piatra Neamt
 
Temporary Workforce: Cristian Andronescu, Bucuresti
 
Multumim tuturor celor care s-au implicat cu atata pasiune in proiectul nostru, multumim celor care au crezut si cred in Lugera Government si felicitari multe lor, ministrilor. Urmeaza detalii despre preluarea portofoliilor! Tineti aproape!
WhatsApp Logo