Idei inedite pentru bradul de Craciun

Impodobirea bradului face parte din traditiile sarbatorilor de iarna si este, poate, una dintre cele mai importante dintre acestea. Deseori auzim fraza “nu exista Craciun fara brad”.
Pentru ca zilele de Craciun se apropie cu o viteza teribila, am adunat pentru voi cateva poze cu brazi care ies din tiparele clasicului brad de Craciun.

In birou au inceput deja discutiile despre brazi, luminite, globuri, beteala si alte decoratiuni. Se fac schimburi de idei, se impartasesc poze, discutii contradictorii despre cine este mai original, semn ca febra Craciunului ne-a acaparat si pe noi.

Am observat ca oamenii au tendinta sa refuze orice idee inedita de brad pe motiv ca ar costa exagerat de mult si, pana la urma, Craciunul este despre lucruri simple. Mitul acesta poate fi distrus foarte usor. Deseori, chiar, brazii din colectia ineditului ne pot costa mult mai putin decat cei clasici. Cu un plus de creativitate putem scuti cateva sute bune de lei prin a folosi lucruri pe care deja le avem in casa. Siiii, evident, vom avea cel mai original brad dintre toti.

Spor la impodobit si nu uitati sa impartasiti cu noi rezultatul final!

 

_____________________
Andronic Alexandru
Chief Troublemaker

WhatsApp Logo