Lecturi de weekend: The Power of Habit

//Lecturi de weekend: The Power of Habit

Lecturi de weekend: The Power of Habit

 

E weekend, avem asadar mai mult timp pentru citit.  Iar pentru sfarsitul acesta de saptamana iti recomand sa incerci o carte noua: The Power of Habit, de Charles Duhigg. 

Daca vrei sa afli ce se afla in spatele comportamentelor tale, care este explicatia stiintifica pentru alegerile pe care le faci si justificarea logica pentru de ce nu pot face lucrurile diferit, gasesti raspunsul intr-o formula extrem de simpla:

Declansator + Rutina= Recompensa

Nu iti dezvalui mai multe, insa concluziile de mai jos ar trebui sa iti suscite curiozitatea si sa te faca sa iti doresti sa o citesti.

–        Primul pas: constientizarea obiceiurilor (e momentul in care iti spui drept ca ai o problema);

–        Apoi adauga din abundenta disciplina si perseverenta pentru a elimina un obicei daunator (da…. cum ar fi chips-urile acelea pe care le mananci in fiecare weekend la film… sau cafeaua pe care o bei fara sa fi mancat nimic inainte… Si, da, se pune si inghetata pe care ai mancat-o aseara:);

–        Punem topinguri generoase de focus si autocunoastere pentru a intelege mecanismul din spatele unui obicei de care nu suntem tocma mandri. Fara zgarcenie! Iar apoi…

–        Antrenam intensiv vointa…

Intreg procesul iti este explicat insa pas cu pas in The Power of Habit!

Lectura placuta!

Eugenia Dabu

Recruitment Manager

By |2016-09-05T17:50:21+00:00martie 20th, 2015|Lecturi de weekend|0 Comentarii

About the Author:

Aenean in massa non orci suscipit vulputate ut et risus. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque non hendrerit lectus. Pellentesque tempus ligula justo, sit amet auctor lectus fringilla ut. Maecenas non turpis vitae leo consequat viverra sit amet et nisi. Curabitur pretium imperdiet mi, id pellentesque sapien pellentesque vel. Aliquam blandit, ipsum ut egestas sodales, turpis arcu sollicitudin ipsum, eu mattis lacus tortor ac orci. Nullam id volutpat sem. Suspendisse venenatis dignissim rhoncus.