Lucrul de acasa din perspectiva unui recruiter patruped

Bine v-am regasit😊

Colegii mei din recrutare sunt in cautare de recruiter home based. Nu as putea sa ii inteleg pe cei care vor sa lucreze de acasa in vecii vecilor, pai acasa eu stiu exact unde sunt dulciurile, la birou mai am si surprize. E, dar ca sa fiu obiectiva i-am intrebat deja pe cei care lucreaza de acasa de ce au ales varianta aceasta. Si pentru ca sharing is caring, impartasesc si cu voi cam care cred ei ca sunt avantajele:

  • Iti doresti un anumit nivel de flexibilitate al programului, fie ca asta inseamna sa iti poti lua copilul de la gradinita in miezul zilei, fie sa poti sa te trezesti mai tarziu si sa incepi activitatea dupa pranz.
  • Locuiesti destul de departe de birou si asa ai economisi timp pe care sa il aloci altor prioritati (famile, hobbyuri, prieteni).
  • Lucrezi foarte bine independent si nu ai nevoie de supervizare constanta.
  • Inveti repede si esti autodidact. Cand lucrezi de acasa nu ai asa de usor acces la resurse.
  • Te simti confortabil sa ai intalniri cu candidatii in afara biroului, chit ca inseamna ca va vedeti la pranz sau va beti cafeaua de dimineata impreuna.
  • Este foarte important sa iti placa sa fumezi singur pentru ca intr-un birou intotdeauna ai un partener de tigara, pe cand acasa sansele sunt mai mici.

Sunt si dezavantaje, nu legi la fel de usor prietenii cu colegii de birou, nu impartasesti live ceva amuzant dintr-un interviu, dureaza mai mult pana obtii un sfat. Avem colegi care aleg un mix intre work from home si office based, fiind 1-2 zile pe saptamana la birou, dupa cum avem si colegii care lucreaza exclusiv remote.

Cu siguranta nu este pentru toata lumea un astfel de proiect dar daca ti se pare potrivit pentru tine da-mi un semn la momo@lugera.ro, avem un referral program bazat pe manacare de catei si extra sugar de care chiar vreau sa beneficiez.😊

 

Hai ca ham pupat pe toti:)

WhatsApp Logo