Lugera – The People Republic va prezinta Expeditiile lui Costin

mm

Costin Miu este unul dintre prietenii nostri de suflet. Personal, l-am cunoscut recent si destul de putin deocamdata insa rar mi-a fost dat sa intalnesc oameni atat de pasionati. Costin iubeste muntele…mult! Pentru ca e un tip simpatic si generos, a ales sa impartaseasca si cu noi experientele lui fabuloase pe unele dintre cele mai inalte creste ale lumii – AICI. Pentru ca e un luptator, pentru ca e pasionat, pentru ca are idei multe si frumoase dar si pentru multe alte motive, Lugera – The People Republic este partener oficial al Expeditiilor lui Costin

" Am ales să creez această pagină din dragoste pentru munți și din pasiunea de a vă povesti și vouă despre frumusețea și noblețea lor. Bucegi, Ruwenzori, Piatra Craiului, Matterhorn, Făgăraș, Himalaya, Kilimanjaro, Ciucaș, Aconcagua. Deși sună diferit, toate sunt numele aceluiași munte, Muntele din noi.

Edmund Hillary, primul om pe Everest, spunea „it's not the mountain that we conquer but ourselves”. Am norocul de a putea valida cuvintele lui Sir Hillary aproape week-end de week-end și consider că acesta este marele câștig al pasiunii mele pentru munte.
De-aici și de-acum, mulțumită noilor mei parteneri de la Lugera – The People Republic, sper să vă pot oferi noi povești frumoase despre munții lumii, despre expedițiile mele trecute și viitoare, despre emoții încercate și temeri spulberate. Mi-ar plăcea să fiți alături de mine și în continuare, pentru că și datorită gândurilor voastre bune am izbândit în ascensiunile mele de până acum.
 
Mă înclin, 
Costin. "
 
Puteti fi siguri ca veti mai afla despre aventurile lui Costin! Ne ocupam noi de asta…el deocamdata e pe undeva pe langa Aconcagua dar revine…curand!
 
Dan Kulcsar – PR & Business Development Manager – Lugera The People Republic
WhatsApp Logo