Povestea mea de HR

mm

Iata ca in curand se implinesc 6 luni de cand am pasit in uimitoarea lume a HR-ului. Talentship reprezinta, pentru mine, cea mai buna decizie pe care am luat-o din punct de vedere profesional. Spun acest lucru pentru ca pe parcursul celor 6 luni am invatat enorm, descoperind in fiecare zi ceva nou pentru mine.

Dintotdeauna m-a incantat domeniul resurselor umane, iar Lugera mi-a oferit sansa de a aplica ceea ce cunosteam, dar si de a aprofunda. Talentship inseamna cea mai frumoasa oportunitate de dezvoltare profesionala, foarte mult ajutor din partea consultantilor, dar mai ales inseamna performanta. Am invatat ce inseamna un proces de recrutare, am introdus si am actualizat CV-urile candidatilor in baza de date, am participat la numeroase traininguri, am contactat candidatii telefonic, am participat la interviuri alaturi de consultatul alocat mie, care va ramane cel mai valoros exemplu pentru mine! Am zambit, zi de zi, pentru ca m-am simtit ca intr-o familie, ca si cum apartin de acel loc.

Si uite asa, pas cu pas, din „HR Baby” mi-am propus sa devin mare, mare, luand ca exemplu oamenii extraordinari din departamentul de recrutare pe care i-am cunoscut, adevarati profesionisti, iar intr-o zi voi deveni ca ei! Multumesc Lugera, multumesc consultantilor pentru experienta de invatare oferita!

Cu mult drag va recomand „Talentship”, pentru start cu dreptul in cariera voastra in HR!

Sa nu uitam: „There is nothing more important – to your personal and company success – than hiring great people. Nothing.” Iar eu ma dedic acestui lucru!

 

Alexandra Cucuteanu

Graduate Talentship

WhatsApp Logo