Povesti cu printi si printese la Disneyland Paris

mm

Frumoasa din Padurea Adormita, Peter Pan, Pinocchio, Mickey si Minnie, la Disneyland povestile sunt rescrise si re-spuse intr-o lume fascinanta, plina de magie.

Pentru a te bucura la maximum de vacanta ta la Disneyland si pentru a fi sigur ca nu ratezi nimic important pentru cei mici, trebuie sa iti planifici cu atentie fiecare zi de vacanta.

Vei gasi 5 tinuturi vrajite la Disneyland. In Fantasyland vei putea intra in Castelul Frumoasei din Padurea Adormita sau il vei putea insoti pe Pinocchio in calatoria lui spre a deveni un baietel adevarat. Adventureland este tinutul celor care iubesc aventura, in care esti invitat sa lupti alaturi de Indiana Jones si sa ii infrunti pe Piratii din Caraibe. O plimbare pe Main Street USA te va duce inapoi in anii 1900. Vei fi cucerit de magazinele in stil victorian si te vei bucura de un tur cu tramvaiul tras de cai.

Fantasyland – Sursa foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adventureland – Sursa foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca cei mici isi doresc sa cunoasca toate printesele, trebuie neaparat sa ii duci la Bucataria lui Goofy. In fiecare zi, aici se afla o printesa care intampina oaspetii, insa le puteti intalni si in timp ce isi fac plimbarea prin parc. Daca nu si-au intalnit insa personajele indragite, revin-o. Zi de zi, alte printese si alti printi ies la plimbare, asa ca, veti reusi sa ii vedeti si pe preferati.

Copiilor le place sa intre in atmosfera de basm, asa ca, ar trebui sa iti incluzi in buget si costumele de printi, printese, Peter Pan-i sau pirati, dar si de poze alaturi de personajele lor preferate.

Disneyland Paris este, de fapt, un doi in unu: parcul tematic si Studiourile Walt Disney. Turnul Terorii, cascadoriile cu masini si motociclete, experienta Cars Race Rally, trebuie sa fie si ele trecute pe lista unei calatorii la Disneyland.

Turnul Terorii – Sursa foto

 

 

 

 

 

 

 

Spectacolele si paradele fac si ele deliciul vacantelor la Disneyland, asa ca, pregateste carnetelul pentru autografe si fa o poza cu Minnie, Goofy sau Pluto in timp ce te plimbi prin parc.

Un loc unde trebuie sa ajungi este complexul Val d’Europe. Iti poti face cumparaturile la outlet village si ii poti duce pe cei mici la Sea Life Center, unde sunt gazduite peste 300 de specii de pesti si broaste testoase. Centrul este inconjurat de doua tuneluri subacvatice cu rechini si va face deliciul vacantei celor mici, facand aceasta vizita deopotriva fascinanta si instructiva.

Experienta Disneyland trebuie completata cu explorarea tinuturilor romantice din jur. Seine-et-Marne este o regiune plina de peisaje idilice, cu sate medieale si castele impresionante care te invita sa le vizitezi la fiecare pas. Castelul Vaux-le-Vicomte, Castelul Fontainebleau, oraselul medieval Barbizon sunt doar cateva dintre acestea.

 

 

Castelul Vaux-le-Vicomte – sursa foto
Castelul Fontainebleau – sursa foto

Iti doresti o excursie la Disneyland? Daca ai nevoie de ajutor in planificarea calatoriei poti apela cu incredere la Agentia Lugera Travel.

dana.ilie@lugera.ro / telefon: 021.318.71.20

WhatsApp Logo