STOP campanie electorala in Lugera Government! START interviuri!

mm

Dragilor,

In urma cu numai cateva ore am inchis campania electorala pentru Lugera Government. O campanie minunata, cu oameni minunati care ne-au surprins extraordinar de placut. Candidatii s-au mobilizat extrem de rapid in a-si promova candidaturile in guvernul nostru, motiv pentru care le multumim din suflet. Oamenii astia au creat Partidul Lugeran, Societatea Diplomatica Lugera si cate si mai cate formatiuni interesante prin care si-au unit fortele pentru a obtine cat mai multe voturi. Le multumim lor si va multumim voua, celor care i-ati votat pentru ca ati crezut in ei si in initiativa noastra.

De acum trecem in etapa urmatoare, cea a interviurilor in care vor intra TOTI candidatii care au fost in campanie electorala. Numarul de voturi si implicarea in campania electorala vor cantari 50% in trecerea la ultima etapa de selectie: assessment centerul. Interviurile vor insemna restul de 50% din scorul final obtinut de fiecare candidat.

Asadar, candidatii vor fi contactati in vederea stabilirii detaliilor legate de interviuri iar noi promitem sa va tinem la curent cu toate noutatile care vor aparea pe parcurs. 

Mult succes tuturor!

WhatsApp Logo