Ce spun noii interni despre Talentship, cel mai tare program de HR internship marca Lugera

mm

Parca ieri era noiembrie si ne intalneam cu noii interni si parca ieri le prezentam cu emotie si entuziasm programul Talentship. Ei bine, timpul zboara cand iti merge bine… asa ca dupa cele doua luni trecute, am zis sa-i punem sa ne povesteasca putin despre experienta Talentship si despre viata intr-o companie de HR 🙂

Gasiti pe pagina de Facebook fotografiile de la marea intalnire.

Primul care a si raspuns propunerii a fost Tiberiu F. singurul intern de gen masculin, un rasfatat, am putea spune: consider ca experienta mea in cadrul acestui Talentship este una cat se poate de utila deoarece invat constant lucruri noi si imi aduc contributia pentru buna functionare a sistemului. Lucruri care-mi aduc satisfactie, deoarece ma ajuta in privinta dezvoltarii mele personale si profesionale si converg catre formarea mea ca un excelent HR recruiter.

Talentship inseamna descoperirea multor lucruri despre propria persoana, lucruri pe care nu credeai vreodata ca le poti face. Inseamna ideea de a te obisnui cu jobul, de a fi mai responsabil, de a fi punctual, de a realiza activitati in termeni limita, de a ajunge la performanta. Si mai presus de toate, de a invata zi de zi ceva nou alaturi de oameni minunati. Consider ca este primul pas si totodata cel mai important in debutul unei cariere de succes, este un antrenament in ceea ce urmeaza sa faci. Recomand tuturor sa faca acest pas, inca din timpul facultatii, programul fiind unul flexibil – Alexandra C.

Lugera inseamna pasiune, creatie, profesionalism si o dezvoltare armoniosa, iar programul Talentship inseamna si mai mult din toate acestea. In cele 2 luni pe care le-am petrecut aici am descoperit o noua eu, am inceput sa imi conturez obiectivele si sa am vise marete legate de cariera pe care mi-o doresc. As vrea ca toata lumea sa aiba parte de o asemenea experienta macar o data in viata, este unica! – Alexandra P.

 

Lugera the people republic hr internship

Lugera – Talentship

Lugera, pentru mine, inseamna profesionalism, dezvoltare permanenta, solidaritate, prietenie, talent. Am pasit aici cu teama si nesiguranta, dar in acelasi timp cu o uriasa sete de cunoastere. Talentship m-a ajutat sa ma dezvolt, sa invat ce inseamna servicii HR profesionale si sa descopar in mine, mai multa incredere si ambitie decat as fi crezut vreodata. Talentship este cea mai utila experienta de pana acum, este, fara indoiala, cheia ce-mi va deschide calea spre viitorul si cariera la care visez – Adriana S.

Internshipul este pentru mine o sansa de afirmare si a doua familie, dupa cea biologica. Aceasta datorandu-se faptului ca odata ce am inceput programul am simtit ca am intrat in cadrul unei familii mari, pe nume „Leasing”- 🙂 Isabela P.

Daca as alege cel mai reprezentativ cuvant pentru experienta Talentship de pana astazi, acela ar fi cu siguranta perspectiva. In doua luni de zile am cunoscut un mediu profesional nou, diferit de ceea ce intalnisem, am primit si acceptat provocari si fiecare pas facut a fost unul plin de curiozitate si interes. As putea compara aceasta experienta cu privitul dincolo de fereastra, care este intotdeauna un proces mai bogat decat ceea ce imaginatia ta ti-ar fi putut oferi pana atunci. Dar Lugera inseamna chiar mai mult decat simple perspective. Inseamna oameni dragi, oameni frumosi, iar asta transforma calatoria Talentship intr-una plina de entuziasm si energie pozitiva –  Zamfir Luiza

 

 

internship resurse umane bucuresti hr recrutare

Prima intalnire Talentship

 

Cum ma simt dupa primele doua luni in Lugera? Uh, just be all ears! 😀 Eu, the little HR baby, am mai crescut putin; de fapt, putin mai mult, intrucat sunt foarte bine hranita… cu informatii, iar mediul, hmmm… Ce ti-ai mai putea dori cand ai un mentor care ilustreaza atat de bine ceea ce tinzi sa devii, cand in jurul tau “misuna” caractere atat de diferite, dar care impreuna sunt piese dintr-un puzzle, cand pe cativa metri patrati exista atatea exemple pe care le poti urma? As zice ca nimic. De fapt, ti-ai mai putea dori ceva: sa nu se mai termine. Imi plac serile de vineri, indeosebi si nu pentru ca urmeaza weekend-ul (:P), ci pentru ca simt ca s-a sfarsit inca o saptamana in care am invatat si am incercat sa contribui la dezvoltarea unui vis, pana la urma, a unui vis in care am inceput sa cred si eu (din primele zile – ale selectiei) – Katy 🙂

Direct din Lugera, incheiem legatura 🙂

Roxana Andrei
Content Manager
roxana.andrei@lugera.ro

 

Lugera Internship HRLiving library
WhatsApp Logo