Talentship – cel mai bun proiect educational

//Talentship – cel mai bun proiect educational

Talentship – cel mai bun proiect educational

 

Ce a insemnat Talentship pentru mine?! A fost un proiect educational in adevaratul sens al cuvantului deoarece mi-a oferit posibilitatea de a intelege si de a invata despre piata muncii din Romania si nu numai.

Am fost implicata in diverse proiecte sub supravegherea coordonatorilor, am invatat ce inseamna procesul de recrutare si selectie de personal si am reusit singura sa angajez candidati pe diverse pozitii in prima parte a acestui program.

In a doua parte a acestui program, am invatat despre partea administrativa a departamentului de resurse umane: cum se construieste un contract de munca, ce elemente trebuie sa contina, cum se completeaza fisele de Sanatate si Siguranta in Munca, la ce sunt folositoare, cum se fac pontajele si cum se calculeaza salariul.

La finalul acestui program am analizat activitatea mea in cadrul companiei Lugera si mi-am dat seama cat de multe am invatat: sa duc un proces de recrutare de A la Z, de la postarea anuntului pana la semnarea contractului, sa intocmesc un contract de munca si sa completez fisele aferente. Ma bucur ca am fost acceptata in cadrul acestui program si ca am facut parte dintr-o echipa de profesionisti care m-au invatat ce inseamna de fapt sa fii un Generalist in Resurse Umane.

Voi continua sa lucrez în acest domeniu deoarece am avut rezultate bune si pentru ca ma regasesc in aceasta activitate pe care am avut ocazia sa o descopar in cadrul Talentship Lugera.

Roxana Covaciu – Absolventa a programului Talentship Lugera
By |2017-06-30T12:00:13+00:00aprilie 16th, 2015|Talentship - HR Internship|0 Comentarii

About the Author:

Aenean in massa non orci suscipit vulputate ut et risus. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque non hendrerit lectus. Pellentesque tempus ligula justo, sit amet auctor lectus fringilla ut. Maecenas non turpis vitae leo consequat viverra sit amet et nisi. Curabitur pretium imperdiet mi, id pellentesque sapien pellentesque vel. Aliquam blandit, ipsum ut egestas sodales, turpis arcu sollicitudin ipsum, eu mattis lacus tortor ac orci. Nullam id volutpat sem. Suspendisse venenatis dignissim rhoncus.