Top 10 ceainarii de poveste din Bucuresti unde te poti relaxa

Intr-o dimineata racoroasa de weekend, cea mai buna reteta pentru buna-dispozitie si pentru a te incalzi este sa ne retragem intr-o ceainarie cosy care sa ne ofere sentimentul de acasa. Noi am plecat in cautarea celor mai frumoase ceainarii unde te poti relaxa la o ceasca plina de arome. Iata ce am descoperit:

Green Tea

Clasic, indian, japonez, francez? La Green Tea, una dintre cele mai vechi si mai frumoase ceainarii din Bucuresti, iti poti alege in ce stil sa-ti savurezi ceaiul pentru ca iti pune la dispozitie 4 saloane cochete, intime si cu o atmosfera relaxanta.

Ceainaria cu parfum interbelic din zona Mantuleasa este locul ideal unde poti evada ori de cate ori doresti sa scapi de agitatia din jur si unde te poti rasfata cu peste 100 de sortimente de ceai, fursecuri, prajituri si dulceturi.

Str. Dr. Burghelea Nr. 24, Sector 2

Sursa foto: FB.com/Ceainaria Green Tea 

Merci Charity Boutique

Te-ai gandit pana acum ca printr-o simpla iesire la ceai cu prietenii tai poti face o fapta buna? Ei bine, la Merci Charity Boutique, pe langa ceaiuri aromate si atmosfera calda, vei gasi un concept store caritabil, un loc despre si pentru oameni. Daca ii vei trece pragul, cu siguranta te vor incanta decoratiunile si obiectele de arta, dar si hainele si accesoriile puse spre vanzare. Cine nu se bucura de un ceai cu aroma de fapte bune? 

Str. Popa Nan, nr. 13

Sursa foto: FB.com/mercicharity

Bohemian Tea House

Aproape de Cismigiu, se ascunde o ceainarie de poveste, o oaza de liniste in plin centrul Bucurestiului: Bohemian Tea House. Numele nici nu poate fi mai potrivit pentru sentimentul pe care il capeti odata ce le pasesti pragul. Unde mai pui ca in acest ambient boem te poti afunda in lectura pe acordurilor studentilor de la Conservator, vecini cu ceainaria.

Str. Poiana Narciselor, nr.1

Sursa foto: FB.com/bohemiatea

Infinitea

Intr-una din cele mai frumoase si vechi vile din Bucuresti se ascunde Infinitea, o ceainarie care readuce atmosfera regala de altadata. Cu un decor desprins parca dintr-o poveste, cu masute de ceai dichisite si mobilier vintage, ceainaria atrage, in primul rand, prin designul interior, dar si prin atmosfera linistita care te invita sa te bucuri de unul dintre cele mai bune ceaiuri din Bucuresti, in compania cartii preferate. Daca o uiti acasa, nu-i bai…de aici poti achizitiona cateva 😊

Str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni)

Sursa foto: FB.com/ceainaria.infinitea

Ceainaria Caffe D’arthe

In plimbarile tale prin ceainarii nu ar trebui sa ratezi nici Caffe D’arthe, ascunsa intr-o casa boiereasca pe stada Popa Nan. Mozaicul colorat de pe mese, mobilierul alb, aromele ceaiurilor, te poarta intr-o lume a povestilor unde atmosfera relaxanta si prietenoasa o sa-ti faca cu siguranta ziua mai frumoasa.

Str. Popa Nan, nr. 7

Sursa foto: http://caffedarthe.wixsite.com

Joie de Vivre

Daca te-ai indragostit de zona Cotroceni si de ceaiurile aromate, e musai sa mergi in vizita la Joie de Vivre. Fotoliile si canapelele cosy, mica biblioteca unde poti regasi albumele si cartile preferate, te vor face sa pui pe pauza orice alta activitate ai de bifat si sa te bucuri de cateva clipe alaturi de cineva drag sau…de ce nu, singur.

Str. Nicolae Paulescu, nr. 61

Sursa foto: FB.com/JoieDeVivreCotroceni

Camera din Fata

Iti plac ceainariile atipice, dar, in acelasi timp, boeme? Camera din Fata este locul potrivit pentru tine. Mergand pe strazile din inima Bucurestiului, cum intri pe str. Mendeleev te vei simti atras de parfumul irezistibil al ceaiurilor si cafelelor care asteapta sa fie savurate. Aici vei gasi fotografii vechi, carti de colectie, obiecte vechi care abia asteapta sa le auzi povestea 😊. Feel free sa intri in vorba cu cei de acolo daca esti in cautare de povesti si amintiri.

Str. Mendeleev, nr. 22

Sursa foto: FB.com/cameradinfata

Rendez-Vous

Urmatoarea oprire o facem in prima ceainarie din Bucuresti, deschisa in 2003, unde vei putea savura ceaiurile Georges Cannon Paris. Ceainaria Rendez-Vous, caci despre ea vorbim, este singurul loc in care vei putea sa te bucuri de ele. Indiferent ca o alegi pe cea de pe strada Edgar Quinet sau pe cea de pe strada Floreasca, vei da peste locul ideal pentru cateva clipe de liniste incarcate cu savoarea sortimentelor de ceai. 

Edgar Quinet, 8-10 / Calea Floreasca, 102

 

Sursa foto: FB.com/rendezvous.teahouse

Bernschutz & Co

Stii unde e raiul ceaiurilor? Noi l-am descoperit la Bernschutz & Co, intr-un spatiu boem si intim de pe str. Toma Caragiu, nr. 6. Ce o sa te faca sa te indragostesti de acest loc este muzica jazz de pe fundal si faptul ca poti sa mirosi ceaiurile inainte de a le comanda sau a le cumpara….vei putea trai o adevarata experienta, mai ales daca esti un impatimit.

Str. Toma Caragiu 3, intrare prin Ion Nistor 6

Sursa foto: FB.com/BernschutzCo

Serendipity – art, coffee & tea

Ceai. Turta dulce. Liniste. Frumusete. Carti. Leagane. Romantism. Intamplari fericite. Toate acestea descriu cel mai bine, Serendipity, acest loc unic unde te vei putea retrage la un ceai cald in serile racoroase care ne asteapta.

Sursa foto: FB.com/SerendipityArtCoffeeTea

Am ratat vreo ceainarie? 😊

WhatsApp Logo