Unde iti bei cafeaua azi? La Roma!

mm

 

Joi seara: ceai, muzica in surdina, prietena mea cea mai buna si… perspectiva asupra weekendului, partea noastra preferata din saptamana.

-Ce faci in weekend?

-Plec la Roma cu mama sa bem o cafea.

Raspunsul ei m-a pus putin pe ganduri…si dupa prima data, after a long time, am tacut. O spunea asa de firesc de parca ar fi mers doar pana in centru.

-Nu e prea departe totusi pentru o amarata de cafea?!

Dar, nici nu am terminat bine intrebarea, ca imi raspunsesem chiar eu. Ce fain sa-ti bei cafeaua in compania unei persoane atat de speciale si mai ales intr-un loc deloc banal: imi si imaginam deja… chiar vizavi de Colloseum!

Pentru cazare, bilete de avion si orice alte detalii… exista Lugera Travel.

Pentru celelalte… am adaugat rapid in buget: 20-30 de euro pentru o masa copioasa la restaurant, osteria sau pizzeria, intrarea la muzeul Vatican- 16 euro pentru adulti si 8 euro pentru studentii pana in 25 de ani, Colosseum-ul, 8 euro pentru vizitatorii cu varsta intre 18-25 de ani, 13 euro pentru adulti – pentru tinerii sub 18 ani & adultii cu varsta de peste 65 de ani este gratuit –  Muzeul Capitolului, 15 euro, Muzeul Romei, 11 euro pentru adulti, 9 euro pentru tinerii cu varsta intre 18-25 de ani…. Mi-am imaginat plimbarile hai-hui, Fontana di Trevi… shopping de ocazie… mama zambind larg… Am pastrat insa in bookmarks un articol mai vechi de pe blogul Lugera… ca sa fiu sigura ca nu omit nimic.

Pentru recomandari de la sursa iti las insa datele Lugera Travel : dana.ilile@lugera.ro / telefon: 021.318.71.20

Codruta Costea,

Incognito Traveler

 

legi
WhatsApp Logo