Unde ne bem cafeaua de duminica dupa-amiaza?

mm

Reteta perfecta a cafelei mele de duminica include ingrediente extrem de speciale: un loc fain, oameni dragi, povesti de spus si planuri de rasucit, invartit si analizat.  Si pentru ca am descoperit cateva locuri suuuuuper faine in Bucuresti, m-am gandit ca ar fi un moment perfect sa le impartasesc cu voi. Sper va placa la fel de mult cum imi plac mie.

1.      Gradina Eden

Am descoperit Gradina Eden acum vreo 2 ani. Hamacele, mesele in aer liber, ghirlandele de luminat si verdeata transforma locul intr-o micuta ”oaza” de relaxare pe timpul verii. Este numai buna de testat in zilele acestea calduroase.

2.      Camera din Fata

Este ultima mea descoperire. Preturile ok, personalul amabil si glumet, iar micuta locatie foarte primitoare. Cafeaua este delicioasa, iar selectia de ceaiuri absolut magica.

3.      The Embassy

Merg aici de vreo 6 ani si inca nu m-am saturat de locul acesta. Canapelele mari, muzica in surdina si frappe-ul sau limonada imi tin mereu companie. Preturile sunt super ok, servirea este buna insa, din pacate, duminica scurta. Iti recomand sa iti faci rezervare din timp pentru ca in weekend este mereu plin.

4.      Gradina OAR

Gradina OAR mi se pare locul perfect in care sa te ascunzi de caldura arzatoare a Bucurestiului. Situata in centru, chiar pe strada Pictor Arthur Verona, gradina micuta si primitoare a fost martora noastra in toate planurile de vacanta pe care ni le-am facut si imi face mare placer sa revin.

5.      Tucano Coffee

Cele mai bune milkshake-uri, smoothie-uri si cafele sunt la Tucano Coffee. Daca vrei sa-ti indulcesti putin amiaza va recomand locul cu mare drag. Preturile sunt ok, personalul dragut, terasa primitoare iar celebrul Tucano, de nepretuit.

Ai un loc preferat in Bucuresti pe care vrei sa ni-l recomanzi? Nu ezita sa o faci.

 

Codruta Costea,

Incognito Traveller

 

WhatsApp Logo