Wellness Week – sanatate si distractie, the #LugeraWay

Birourile Lugera – The People Republic au parte zilnic de intamplari si povesti care mai de care mai speciale, de la plimbari cu trotineta, pana la farse elaborate de care nu scapa (aproape) nimeni. E, si daca tot era atata veselie in birou, ne-am gandit ca sanatatea si sportul merg bine cu buna dispozitie, asa ca ultima saptamana din august am dedicat-o acestora (pe langa HR, bineinteles😊), organizand Wellness Week – cinci zile in care ne-am bucurat de surprize si sfaturi pentru un stil de viata (mai) sanatos si (mai) echilibrat.

Wellness Week chiar a inceput bine, cu un plin de vitamine si gustari sanatose, pregatite de (deja) prietenii nostri, Solaris. Am incercat niste retete noi de smoothie care s-ar putea sa ramana in meniurile lugeracilor ceva vreme de acum incolo.

Dupa ce ne-am notat toate retetele de smoothie-uri, am inceput sa ne pregatim de lucruri (ceva mai) serioase: miercuri (30 august), de la Bucuresti si pana la Ploiesti, Brasov si Cluj, lugeracii si-au pregatit echipamentele de sport si si-au dat intalnire pentru un antrenament „after work”. La initiativa lui Alex Ionescu (pe care l-ati cunoscut in interviul Ask a Sales Guru), bucurestenii s-au adunat in Parcul Carol si au luat parte in „provocarea celor 1.000 de trepte”, care se pare ca va deveni un fel de reuniune saptamanala.

In alergare s-au alaturat si lugeracii din Ploiesti si Cluj, pe cand brasovenii au pus la cale o sesiune mai speciala de fitness in aer liber, unde pana si pomul din curte si-a gasit rolul in exercitiile lor.

Dupa toata activitatea fizica intensa, joi (31 august) am luat loc pe scaune si l-am ascultat pe Radu Buculea, kinetoterapeut si personal trainer, care ne-a explicat, intr-un seminar interactiv si practic, cum sa stam corect la birou, cum sa scapam de durerile de spate si care sunt exercitiile simple pe care le putem face chiar si la calculator. Am si inregistrat intreaga prezentare, ca sa ne asiguram ca, ori de cate ori avem nevoie de un sfat, suntem doar la cateva click-uri distanta de o activitate fizica mai buna.

Fara indoiala a fost o saptamana plina… de sfaturi utile, delicii sanatoase, sport, relaxare si socializare. Insa Wellness Week nu putea fi completa fara o competitie intre colegi 😊… asa ca cei mai harnici s-au intrecut in „pasii” facuti intr-o saptamana. Peste 20 de participanti au inregistrat pe pedometre aproape 826.000 de pasi in doar cinci zile, dintre care numai cei trei ocupanti ai podiumului au mers impreuna o treime: 278.759 de pasi.

Incheiem aici relatarile din teren, nu inainte de a-i felicita pe toti lugeracii pentru entuziasm! 😊

Si luati aminte: un stil de viata sanatos este ca „un proiect pe termen lung”, dar astfel de zile sunt ocazia perfecta sa il si incepem.

WhatsApp Logo